上一頁下一頁
發新話題

SP or 女友 玩制服,性感衣服

收藏  |  訂閱
58  2.4k

SP or 女友 玩制服,性感衣服

想問下大家,你地既SP,女友會唔會同你地玩制服,黑絲,性感衣著咁架?
我之前幾個SP都係唔會玩,有時好想可以興奮啲。
上年有個SP妹妹,對波好大,身型好靚,一直都好想佢著下啲摟屌裙,著衣巨乳嗰啲,但當然佢唔肯啦,最後連SP關係都stop左。

都想問下各位女仔,係唔係好多本身都唔會太鐘意玩呢種野呢?

引用:
原帖由 04329234 於 2019-2-13 12:33 PM 發表 查看引用來源
想問下大家,你地既SP,女友會唔會同你地玩制服,黑絲,性感衣著咁架?
我之前幾個SP都係唔會玩,有時好想可以興奮啲。
上年有個SP妹妹,對波好大,身型好靚,一直都好想佢著下啲摟屌裙,著衣巨乳嗰啲,但當然佢唔肯啦,最後連SP關係都stop左。

都想問下各位女仔,係唔係好多本身都唔會太鐘意玩呢種野呢? ...
有時都會著下性感嘅睡衣或者情趣衫
老公見到都開心d,搞得冧d啦

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-2-13 05:52 PM 發表 查看引用來源

有時都會著下性感嘅睡衣或者情趣衫
老公見到都開心d,搞得冧d啦
粉寶有咩戰衣?

引用:
原帖由 alstom 於 2019-2-13 07:04 PM 發表 查看引用來源

粉寶有咩戰衣?
太多

唔係wor, 我都有啲SP肯咁玩, 舊左仲會叫我撕爛佢可以買個件新

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-2-13 10:24 PM 發表 查看引用來源
唔係wor, 我都有啲SP肯咁玩, 舊左仲會叫我撕爛佢可以買個件新
老公唔捨得撕爛我個啲衫,不過會撕爛黑絲

老婆著番佢套返工衫都夠正,OL一名,不過死都唔肯著黑絲,講極都唔肯,搞到無引

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-2-13 10:36 PM 發表 查看引用來源

老公唔捨得撕爛我個啲衫,不過會撕爛黑絲
如果你想咁玩, 一係同佢講件衫唔要啦, 買過件新, 一係就搵SP玩lor

Sp 成日叫我著以前校裙去

引用:
原帖由 mokmok11 於 2019-2-14 12:08 AM 發表 查看引用來源
老婆著番佢套返工衫都夠正,OL一名,不過死都唔肯著黑絲,講極都唔肯,搞到無引
係囉......
捉住對黑絲腳屌,好正架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆