24-MAY-2007 『第九場』即場討論區~祝君好運~

收藏  |  訂閱
16  683

24-MAY-2007 『第九場』即場討論區~祝君好運~

:025:請在此討論....請勿場場開設新主題....

如需獨立開設.請到馬評天地討論.

必需付上..馬匹名稱及編號及詳解..每人限一帖...完場解禁

開貼時必需提供馬匹名稱或場次號數..亂出主題者.......扣...不作警告
:024:

第9場 一早就喜歡 果然好 .睇怕呢隻馬一定有大額過關,現在都唔g仲買唔買佢好...:032:

一早度左呢場 1,3,4,6,8,9...睇黎跟著落黎唔會再爆掛,,剛剛個場食到咁飽..:030:

呢場5大熱門控制大局:026:
唔信鏡而錢多可以買冷門博博:071:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-24 04:56 PM 發表
呢場5大熱門控制大局:026:
唔信鏡而錢多可以買冷門博博:071:
我都g,我自己都係 1,3,4,6,8,9 到選擇,唔好單膽囉,用雙膽穩陣d... 用 6 同 9 雙膽複式拖番轉頭買3重彩..:025:

aa 兄 , 隻燈胆跟你 1w3p 攪掂左 :131: 多謝晒你 , 但第 8 場重傷:043: :043: :029:
第 9 場有冇心水幫小弟返身

Race 9
1,6 Q,QP
金獅駿將+果然好

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-5-24 05:00 PM 發表
aa 兄 , 隻燈胆跟你 1w3p 攪掂左 :131: 多謝晒你 , 但第 8 場重傷:043: :043: :029:
第 9 場有冇心水幫小弟返身
中左就唔好玩太大啦,唔會場場中...我呢場心水在前面講左啦.你睇睇啦,岩就玩小小..:023:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 04:59 PM 發表

我都g,我自己都係 1,3,4,6,8,9 到選擇,唔好單膽囉,用雙膽穩陣d... 用 6 同 9 雙膽複式拖番轉頭買3重彩..:025:
:028:暈
隻膽個衰公比左你啦:026:
:028::028:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-24 05:02 PM 發表

:028:暈
隻膽個衰公比左你啦:026:
:028::028:
3號呀嘛..咁咪3,6,9囉....:096:

8號退出埋仲簡單, 剩番1,3,4,6,9,  6,9做膽拖Q拖番都係好小本..:096:

前往最後回覆