上一頁下一頁
發新話題

靡靡之音

收藏  |  訂閱
1.6k  297.3k

纽兄介绍多數好野…我地洗少左好多长冤枉錢…多謝紐兄……😁

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2018-5-19 04:16 AM 發表 查看引用來源
比版主鏟走我昨晚打咗幾百字嘅帖仲要扣分,日後真係無心機出詳細報告,死因只是我打咗囡囡真名,但囡囡佢兩個疊字名好普通,我又無公開提及大廈名連地區都無講,真無奈。以前我活躍常平時成日出帖公開酒店名都無現在咁煩。。。 ...
多謝Steven兄,今日去左試,出番個包膠先。
在預約的時間去到附近,前面個客未走要加鐘,囡囡抱歉又講對不起,結果個多小時後才入閘。她立刻奉上靚湯,說天氣熱飲去濕湯好過蕎麥茶,條氣即刻順番。正如c hing說地方不大但整潔,part1果然有大場功架,位準力夠,行了個多小時的疲勞全消。Part2都是那些,真的有改善空間,要靠c hing們調教一下。要讚的是上下路全通,而且囡囡像隣家少婦,全無撈味,全程笑口健談,予人感覺很舒服。總括的說:一定會番單! 再次多謝Steven兄及紐文兄推介

引用:
原帖由 super_fai 於 19/5/2018 09:04 PM 發表 查看引用來源
纽兄介绍多數好野…我地洗少左好多长冤枉錢…多謝紐兄……😁
唔好客氣,大家交流下啫。

引用:
原帖由 masterlee 於 2018-5-19 04:59 AM 發表 查看引用來源

C hing 不用灰心氣餒, 下次小心点就好
吾灰心就假
試過多謝分享, 支持師兄都係俾蔽屏
話灌水
所以我都吾多想發言
亦吾好用呢D字眼, 及問地址…
試左, part 1好好, 90分, 肯用指力按位的十分少可…
Part 2, 一般般, 都細心, 但不要太大期望, A cup 呱
其實啱正骨精先係
紐兄推介, 信心保證

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-5-15 10:10 PM 發表 查看引用來源

咁呢個應該啱你,因為佢嘅功夫唔錯。
終於今天首試纽文師兄推介,同時多謝指引。
即場致電表示有空,隨即上樓入閘,第一感覺工作室可接受,過水後上床開始工作,part1整體感覺用心,因小弟肌肉較硬,囡囡全程指按後加脚踩,並細心詢問力度,最後感覺全身鬆晒。
Part2亦在非常配合下順利發射

條街熱死咗,想沖涼按摩又未找到。有咩辦法?

引用:
原帖由 kalok2009 於 20/5/2018 03:46 AM 發表 查看引用來源

吾灰心就假
試過多謝分享, 支持師兄都係俾蔽屏
話灌水
所以我都吾多想發言
亦吾好用呢D字眼, 及問地址…
試左, part 1好好, 90分, 肯用指力按位的十分少可…
Part 2, 一般般, 都細心, 但不要太大期望, A cup 呱
其實啱正骨精先係
紐兄推介, 信心保證 ...
Kalok2009 兄嘅睇法都啱,係適合鍾意正骨嘅人。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆