上一頁下一頁
發新話題

靡靡之音

收藏  |  訂閱
1.6k  297.9k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

紐文兄你好, your reports should be good guides to other Ching

早兩日得閒,試下約佢,時間太夜,話下次再約,佢稍後打來話有位師兄臨時取消,小弟欣然赴會。
part 1 一如紐文兄所言,位準力足,主要用指按,有啲位用踭,所到之處有酸軟酥麻感覺,按後感覺非常舒服。
part 2 只要要求不太過份,佢都盡量配合,順利升空。
咁嘅服務,呢個價錢,仲有90分鐘,已列入番食list內,多謝紐文兄分享👍

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-5-13 01:07 AM 發表 查看引用來源
今日同大家講嘅係一個以老牌童裝品牌做名嘅樓上骨技師,呢個品牌喺旺角彌敦道同亞皆老街交界重有棟同名大廈,不過檔嘢當然唔係喺呢度,係喺上海街間剛剛改名冇耐嘅洒店後面、老牌線衫門市店隔籬兩個樓梯口,樓下有間粥麵舖。

檔嘢叫乜名唔記得,浄係記得喺大廈樓梯行一層,上到去一梯兩伙,左邊係一間餐廳或者酒樓嘅員工休息室之類,右邊先至係。

嚟過兩次,上星期六同今個星期六。先講地方,似係一個單位劏出嚟嘅一 ...
要試試

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 simonking803 於 24/5/2018 02:58 AM 發表 查看引用來源
紐文兄你好,
試左正骨E+背脊火熱熱好正
點解背脊會熱?

引用:
原帖由 KCL4330 於 26/5/2018 11:47 AM 發表 查看引用來源
紐文兄你好, your reports should be good guides to other Ching
Thank you for your kind words!

引用:
原帖由 lukyam 於 26/5/2018 03:38 PM 發表 查看引用來源
早兩日得閒,試下約佢,時間太夜,話下次再約,佢稍後打來話有位師兄臨時取消,小弟欣然赴會。
part 1 一如紐文兄所言,位準力足,主要用指按,有啲位用踭,所到之處有酸軟酥麻感覺,按後感覺非常舒服。
part 2 只要要求不太過份,佢都盡量配合,順利升空。
咁嘅服務,呢個價錢,仲有90分鐘,已列入番食list內,多謝紐文兄分享👍 ...
唔駛客氣,你呢個後續報告都好正噃!

引用:
你講過乜嘢會搞到咁?

紐兄,菲菲同寧蜜那個你覺得比較好樣好身材呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆