上一頁下一頁
發新話題

靡靡之音

收藏  |  訂閱
1.6k  297.8k

引用:
原帖由 lok0322 於 26/5/2018 11:01 PM 發表 查看引用來源
紐兄,菲菲同寧蜜那個你覺得比較好樣好身材呢?
咁你覺得呢?

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-5-13 01:07 AM 發表 查看引用來源
今日同大家講嘅係一個以老牌童裝品牌做名嘅樓上骨技師,呢個品牌喺旺角彌敦道同亞皆老街交界重有棟同名大廈,不過檔嘢當然唔係喺呢度,係喺上海街間剛剛改名冇耐嘅洒店後面、老牌線衫門市店隔籬兩個樓梯口,樓下有間粥麵舖。

檔嘢叫乜名唔記得,浄係記得喺大廈樓梯行一層,上到去一梯兩伙,左邊係一間餐廳或者酒樓嘅員工休息室之類,右邊先至係。

嚟過兩次,上星期六同今個星期六。先講地方,似係一個單位劏出嚟嘅一 ...
扭文師兄 推介    一定要去體驗下

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-5-26 11:15 PM 發表 查看引用來源

咁你覺得呢?
兩個都未試,所以想問下你先

引用:
原帖由 lok0322 於 27/5/2018 09:29 PM 發表 查看引用來源

兩個都未試,所以想問下你先
兩個都去試,試完返嚟同大家講下。

星期六諗住番單,點知臨時靡靡咳要休息,叫我幫襯個替工,講到好好咁。好,就試下。
Part 1都不錯有靡靡8成功夫
Part 2冇得輸,比靡靡好,最後舒暢升空
佢問我要否開大,我因趕時間,唯有留下次
細問下她不是紐文兄上次遇見的師父,是靡靡的師妹!

通常幾點就收?

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-5-13 01:07 AM 發表 查看引用來源
今日同大家講嘅係一個以老牌童裝品牌做名嘅樓上骨技師,呢個品牌喺旺角彌敦道同亞皆老街交界重有棟同名大廈,不過檔嘢當然唔係喺呢度,係喺上海街間剛剛改名冇耐嘅洒店後面、老牌線衫門市店隔籬兩個樓梯口,樓下有間粥麵舖。

檔嘢叫乜名唔記得,浄係記得喺大廈樓梯行一層,上到去一梯兩伙,左邊係一間餐廳或者酒樓嘅員工休息室之類,右邊先至係。

嚟過兩次,上星期六同今個星期六。先講地方,似係一個單位劏出嚟嘅一 ...
扭文兄所言甚對
拍溫 位準   用心  無欺場
拍吐  有感情   並非機械式作業
畀基本家用   再添些獎勵    大家開心

今晚再番試7:30!有小小驚喜!
p1互動多了點!主動坐上來按,同掃pp位。
按完給了個小驚喜!叫我狗仔咁扒係床上!刺激pp,袋袋!😍!之後轉身!順利升空,可能有師兄同她講P2要改善😂
最後,仲按了一陣頭,又幾舒服!
今次冇喬麥茶,改了盒裝菊花茶!

引用:

今日终於有空試靡靡之音…纽兄果然冇介绍錯…技師温柔睇貼…冇吹鐘part 1 唔錯…夠力、細心…part 2 温柔、互動…暢快升空…4佰收費我個人覺得超值…多謝紐兄好介绍!

紐文兄你好,小弟喜歡part 1的,有機會都要試試.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆