師姐鍾意小鮮肉定係30幾40?

收藏  |  訂閱
22  1.3k

引用:
原帖由 omgking 於 2019-1-15 02:50 PM 發表 查看引用來源

其實重點係條女肯玩,主動玩,就好似妳咁應該未到40-50掛,如果有條女30歲左右肯玩肯吞,無架子有邊個男人唔鐘意先
有人同我講過,遇到呢 d 女,咩都肯做,又玩得, 會好想同佢玩, 我估佢走唔甩吧 ? 
呢 d 女好難會遇到嗎?

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2019-1-15 03:53 PM 發表 查看引用來源

有人同我講過,遇到呢 d 女,咩都肯做,又玩得, 會好想同佢玩, 我估佢走唔甩吧 ?
呢 d 女好難會遇到嗎?
唔係好難遇到,如果加埋玩得又只係同與已玩的話就係極難遇上,好似蛇妃咁只係同佢主人玩

引用:
原帖由 omgking 於 2019-1-15 04:22 PM 發表 查看引用來源

唔係好難遇到,如果加埋玩得又只係同與已玩的話就係極難遇上,好似蛇妃咁只係同佢主人玩
咁會唔會介意主人又同另一d 人玩呢 ? 

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2019-1-15 05:11 PM 發表 查看引用來源

咁會唔會介意主人又同另一d 人玩呢 ?  
無話介唔介意做主既自然佔有慾大,當然會要求做奴既只可以有自已一個主人,但呢個唔係單方面既問題wor,如果個女奴本身係sp,咁佢本身同樣有權有老公有男友,又或者本身佢已經係人妻肯做你sp已經算唔差,唔通要求佢唔可以同自已老公搞野咩

引用:
原帖由 omgking 於 2019-1-15 06:58 PM 發表 查看引用來源
無話介唔介意做主既自然佔有慾大,當然會要求做奴既只可以有自已一個主人,但呢個唔係單方面既問題wor,如果個女奴本身係sp,咁佢本身同樣有權有老公有男友,又或者本身佢已經係人妻肯做你sp已經算唔差,唔通要求佢唔可以同自已老公搞野咩 ...
明白。 此終男人都係貪心。 

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2019-1-15 11:21 PM 發表 查看引用來源

明白。 此終男人都係貪心。 
有蘿蔔也要有洞,貪心唔係男人專利

引用:
原帖由 omgking 於 2019-1-15 02:50 PM 發表 查看引用來源

其實重點係條女肯玩,主動玩,就好似妳咁應該未到40-50掛,如果有條女30歲左右肯玩肯吞,無架子有邊個男人唔鐘意先
哈哈哈言重啦:smile_30:
坦白講早幾年架子大得嚇死人 俾上一個主人打到馴晒, 而家呢個先咁好福氣啫

引用:
原帖由 omgking 於 2019-1-15 06:58 PM 發表 查看引用來源
無話介唔介意做主既自然佔有慾大,當然會要求做奴既只可以有自已一個主人,但呢個唔係單方面既問題wor,如果個女奴本身係sp,咁佢本身同樣有權有老公有男友,又或者本身佢已經係人妻肯做你sp已經算唔差,唔通要求佢唔可以同自已老公搞野咩 ...
無錯如果係sp自然唔要求得咁多不過而家主人係男朋友, 所以只準佢同我玩!
有好有唔好, 好o既係因為佢中意, 被佢調教懲罰果陣心態係為o左中意o既人快樂而去受, 痛都係sweet o既, 同跟sp玩感覺唔同,
同埋關係真實好多, 主人應該照顧同保護奴o既責任可以真係用男朋友o既身份做出o黎, 有真係幸福o既感覺,
唔好o既呢... 可能係因為佢只有我呢一個奴囉, 所有o野都只可以用我o既發泄, 但又因為我都愛佢嘛, 點辛苦都願意o既所以其實又唔係咩一個問題

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-1-16 05:49 AM 發表 查看引用來源

無錯如果係sp自然唔要求得咁多不過而家主人係男朋友, 所以只準佢同我玩!
有好有唔好, 好o既係因為佢中意, 被佢調教懲罰果陣心態係為o左中意o既人快樂而去受, 痛都係sweet o既, 同跟sp玩感覺唔同,
同埋關係真實好多, 主人應該照顧同保護奴o既責任可以真係用男朋友o既身份做出o黎, 有真係幸福o既感覺,
唔好o既呢... 可能係因為佢只有我呢一個奴囉, 所有o野都只可以用 ...
講到保護,自己女友老婆呢D,反而會錫住wor,除非女方有重受虐取向咁先會發洩哂落佢度,但如果有sp又肯玩sm會反而重手d,因為保護既責任比起照顧女友老婆既少

我38有個28,但偏好都係有經驗男士

前往最後回覆