上一頁下一頁
發新話題

SP or 女友 玩制服,性感衣服

收藏  |  訂閱
58  2.4k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-2-13 10:24 PM 發表 查看引用來源
唔係wor, 我都有啲SP肯咁玩, 舊左仲會叫我撕爛佢可以買個件新
我反而想問下咩年紀?
我無SP係25以上,全部都唔肯,會唔會因為年紀睇法問題呢?

引用:
原帖由 04329234 於 2019-2-14 08:42 AM 發表 查看引用來源

我反而想問下咩年紀?
會唔會太後生,唔鐘意太暴力feel?

引用:
原帖由 04329234 於 14/2/2019 10:42 AM 發表 查看引用來源

我反而想問下咩年紀?
我諗唔係,因為小弟嘅經歷同你啱啱相反。

廿零歲嘅女仔一般比較鬼馬,有啲會自備架生,出動各式摟屌、甚至cosplay戰衣,務求搞到你快射,射完又再秒硬,然後再射再硬...

佢哋仲會有少少自戀,一有機會就照鏡。扑嘢嗰陣成日掛住撥自己啲頭髮,有時你會懷疑佢其實只係想同你玩,又或者想證明自己有吸引力,而唔係扑嘢。

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-2-14 09:41 AM 發表 查看引用來源

我諗唔係,因為小弟嘅經歷同你啱啱相反。

廿零歲嘅女仔一般比較鬼馬,有啲會自備架生,出動各式摟屌、甚至cosplay戰衣,務求搞到你快射,射完又再秒硬,然後再射再硬...

佢哋仲會有少少自戀,一有機會就照鏡。扑嘢嗰陣成日掛住撥自己啲頭髮,有時你會懷疑佢其實只係想同你玩,又或者想證明自己有吸引力,而唔係扑嘢。 ...
見到撥頭髮呢吓笑咗
醒起自己尋日搞嘢嗰陣都有做呢個動作😅 係咪自戀咗呢?

引用:
原帖由 樂天兒 於 2019-2-14 06:36 AM 發表 查看引用來源
Sp 成日叫我著以前校裙去
校服要早啲玩, 嗰啲空姐呀護士呀, 年紀大左著都仲OK, 校服呢啲等到30+先著真係冇晒feel

引用:
原帖由 04329234 於 2019-2-14 08:42 AM 發表 查看引用來源

我反而想問下咩年紀?
25以上同以下既都有會肯wor

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 14/2/2019 12:23 PM 發表 查看引用來源

見到撥頭髮呢吓笑咗
醒起自己尋日搞嘢嗰陣都有做呢個動作😅 係咪自戀咗呢?
姿整同自戀?

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-2-14 12:28 PM 發表 查看引用來源

姿整同自戀?
咁人地比人後入緊,想比人見到我個樣嘛....

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 14/2/2019 02:39 PM 發表 查看引用來源

咁人地比人後入緊,想比人見到我個樣嘛....
哦!

其實我好鍾意睇女人撥頭髮,尤其係將頭髮撥起攝落耳仔後面嗰下動作。口交嗰陣就咁不經意攝一攝,小弟見到會超興奮。

阿灰,不妨繼續撥頭髮。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-2-14 11:33 AM 發表 查看引用來源

25以上同以下既都有會肯wor
咁即係我唔好彩啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆