上一頁下一頁
發新話題

初哥調教女友

收藏  |  訂閱
64  2.8k

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2019-4-23 06:22 PM 發表 查看引用來源

電同刺係咩黎架?
電即是電擊假狗震蛋或肛塞,低周波器脈衝器類別,
刺:大頭針,㩒釘,刺輪,穿乳環,陰蒂環之類別
另外補充一下還有窒息,異物擴張,拳交,倒吊水浸,三角木馬,灌/浣

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-4-22 12:33 PM 發表 查看引用來源
首先,恭喜咗師兄執到筍嘢先。

執易手貨有時仲著數。經上手用家開發至一定程度,身心都被調教甚至優化哂,一“買”即用。柒柒哋嘅男人會對處女有情意結(例如而家嘅小弟),鐘意“開箱”嗰吓興奮感覺,但站喺用家立場嚟講,易手絕對先係王道。

講返調教...

如果C兄又係屬於大男人性情,鍾意喺女朋友面前做大王,小弟有如下建議:

1) 吞精,享 ...
"全新"同"2手"用後感, 2手好玩好多就好似師兄咁講已經tone好左,即落得場,當然啦,自己再tone下一D新setting啦...
1/2/3/4都玩過,5堅煩,6就試過一半啦...

引用:
原帖由 omgking 於 2019-4-23 11:33 PM 發表 查看引用來源

電即是電擊假狗震蛋或肛塞,低周波器脈衝器類別,
刺:大頭針,㩒釘,刺輪,穿乳環,陰蒂環之類別
另外補充一下還有窒息,異物擴張,拳交,倒吊水浸,三角木馬,灌/浣 ...
明白
冇玩過

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-4-24 02:19 AM 發表 查看引用來源

"全新"同"2手"用後感, 2手好玩好多就好似師兄咁講已經tone好左,即落得場,當然啦,自己再tone下一D新setting啦...
1/2/3/4都玩過,5堅煩,6就試過一半啦...
6點樣試過一半?

玩一皇雙后

引用:
原帖由 MINIWOODY2.0 於 2019-4-22 06:59 AM 發表 查看引用來源
同女友一齊差不多半年,佢細細粒,條腰好幼,佢d ex已經調教得佢好好,口技唔錯,深喉口爆完全無問題,騎功又好,3個月前做做下嘗試做做下伸隻瞓埋去佢塊面,要佢啜,佢啜個樣好淫好正,即刻大力插佢,師兄們可以教教小弟有咩可以玩點解調教佢好嗎 ...
試下玩下露出, 影下相拍下片, 當然要安全第一為先啦~~~
:smile_47:

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-4-24 02:45 PM 發表 查看引用來源

6點樣試過一半?
冇3p,不過半推半就幫人出火

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-4-25 12:28 AM 發表 查看引用來源

冇3p,不過半推半就幫人出火
喺你面前?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-4-25 12:34 AM 發表 查看引用來源
喺你面前?
係呀:smile_40:

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-4-25 12:44 AM 發表 查看引用來源

係呀:smile_40:
師兄可否講詳細啲?? 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆