點開口話想同伴侶親熱

收藏  |  訂閱
21  885

引用:
原帖由 迷途小人妻 於 2019-5-7 12:14 PM 發表 查看引用來源

如果女仕版應該點寫?
簡單得多:smile_30:
掛-住-你
寫完啦
係hea但係work呀, 又唔係出o左國, 忽然彈呢三個字過去, 男人實知道咩事
咁都get唔到o既白痴仔當初亦唔會俾我睇得上眼所以成功率係100%:smile_34:

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2019-5-4 04:08 AM 發表 查看引用來源
當你地想同老公老婆做個陣,點開口?好奇問下。我會同老公講不如早D訓,老公想親熱會慢慢攬住我
有時會講「玩遊戲」

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-5-7 12:30 PM 發表 查看引用來源

簡單得多:smile_30:
掛-住-你
寫完啦
係hea但係work呀, 又唔係出o左國, 忽然彈呢三個字過去, 男人實知道咩事
咁都get唔到o既白痴仔當初亦唔會俾我睇得上眼所以成功率係100%:smile_34: ...
直接啲好
”今晚想要你“ 或者 “今晚想食咗你”
男人應該幾受落

男人應該幾時都受:smile_30:

你除件衫, 摸對方都已經去馬:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 迷途小人妻 於 2019-5-7 11:18 PM 發表 查看引用來源

直接啲好
”今晚想要你“ 或者 “今晚想食咗你”
男人應該幾受落
哈哈哈都係
咁o既話'要'同'食'都仲有d含蓄啫

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-5-8 09:21 AM 發表 查看引用來源

哈哈哈都係
咁o既話'要'同'食'都仲有d含蓄啫
唔通話"今晚等你砌“明刀明槍咁直接

引用:
原帖由 迷途小人妻 於 2019-5-8 09:35 AM 發表 查看引用來源

唔通話"今晚等你砌“明刀明槍咁直接
我會o架
whatsapp 佢"今晚我要6個高潮", "我又想要你插又要吞精!"
有時佢話俾身邊人睇到, 返o黎打o左我一鑊甘 (策劃過o既sm 情節咋, 唔係真嬲果種暴打)

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-5-8 09:59 AM 發表 查看引用來源

我會o架
whatsapp 佢"今晚我要6個高潮", "我又想要你插又要吞精!"
有時佢話俾身邊人睇到, 返o黎打o左我一鑊甘 (策劃過o既sm 情節咋, 唔係真嬲果種暴打) ...
我都中意返緊工果陣send情慾短訊俾佢
次次睇完佢都話想即刻將我就地正法

我會好嗲咁同佢講"我好想要啊"

唔洗開口,暗示動作勝於一切

前往最後回覆