上一頁下一頁
發新話題

靡靡之音

收藏  |  訂閱
1.6k  297.8k

首先要多謝紐文兄賜教,小弟終於試左靡靡之音,約好時間,準時入閘,呢樣非常重要,相比椰子呢點真係好好多,入房如師兄所講上樓骨真係算寬敞,今日最衰冇帶架生,唔係真係幫佢整埋個廁所板,part1夠力用心,始終做過大埸係有返啲功架,背脊鬆哂,Part2應該用心改良過,我亦幫手調教一下,最緊要佢聽話學習(幫大鵬謀取福利),最後順利起飛,臨走飲返番包菊花茶落樓,4魚渡過溫馨90分鐘,足哂鐘有特,個人認為佢係三個之中最好,不過大家感受唔同,純粹分享大家研究研究,佢都有講過撳鐘通常唔開,師兄最好打電話預約就穩陣啲

引用:
原帖由 super_fai 於 2018-5-30 09:12 PM 發表 查看引用來源

今日终於有空試靡靡之音…纽兄果然冇介绍錯…技師温柔睇貼…冇吹鐘part 1 唔錯…夠力、細心…part 2 温柔、互動…暢快升空…4佰收費我個人覺得超值…多謝紐兄好介绍! ...
師兄,升空完,有冇按下頭?

引用:
原帖由 一級技工 於 2018-5-30 11:45 PM 發表 查看引用來源

師兄,升空完,有冇按下頭?
佢想按打陣,不過我自己入左去沖涼,
所以我稔佢都應該會繼續按多陣頭,師兄上去試一試咪知

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-5-13 01:07 AM 發表 查看引用來源
今日同大家講嘅係一個以老牌童裝品牌做名嘅樓上骨技師,呢個品牌喺旺角彌敦道同亞皆老街交界重有棟同名大廈,不過檔嘢當然唔係喺呢度,係喺上海街間剛剛改名冇耐嘅洒店後面、老牌線衫門市店隔籬兩個樓梯口,樓下有間粥麵舖。

檔嘢叫乜名唔記得,浄係記得喺大廈樓梯行一層,上到去一梯兩伙,左邊係一間餐廳或者酒樓嘅員工休息室之類,右邊先至係。

嚟過兩次,上星期六同今個星期六。先講地方,似係一個單位劏出嚟嘅一 ...
行咗成個鐘頭,
成身濕晒我都揾唔到。
真係唔知老牌童裝叫咩名。
都多謝師兄推介。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

qu,有te機]原帖吉式由1里 靡乜都刪正羚羊 於 2018-5-30 11:38 PM 發表 查看引用來源
首先要多謝紐文兄賜教,小弟終於試左靡靡之音,約好時間,準時入閘,呢樣非常重要,相比椰子呢點真係好好多,入房如師兄所講上樓骨真係算寬敞,今日最衰冇帶架生,唔係真係幫佢整埋個廁所板,part1夠力用心,始終做過大埸係有返啲功架,背脊鬆哂,Part2應該用心改良過,我亦幫手調教一下,最緊要佢聽話學習(幫大鵬謀取福利),最後順利起飛,臨走飲返番包菊花茶落樓,4魚渡過溫馨90分鐘,足哂鐘有特,個人認為佢係三 ... [/quote]

檸蜜同椰子油都試過,两個都各有各好,有機會要試埋靡靡之音。

巧旺,已爆滿。

謝謝紐文兄的分享
我5月中試左
正如師兄所講 平 靚 正

引用:
原帖由 gti1620 於 2018-5-28 10:39 AM 發表 查看引用來源
星期六諗住番單,點知臨時靡靡咳要休息,叫我幫襯個替工,講到好好咁。好,就試下。
Part 1都不錯有靡靡8成功夫
Part 2冇得輸,比靡靡好,最後舒暢升空
佢問我要否開大,我因趕時間,唯有留下次
細問下她不是紐文兄上次遇見的師父,是靡靡的師妹! ...
佢有冇話開大加幾錢?

紐文兄介紹得嘅都冇死 希望今次靡靡唔洗約咁多次先約到啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆