上一頁下一頁
發新話題

靡靡之音

收藏  |  訂閱
1.6k  297.8k

首先要多謝紐文兄賜教,小弟終於試左靡靡之音,今早試約0930佢有空即找她 , 佢話太早所以未煲好去濕茶 , 唯有下次
入正題 , 沖好上床 , part1夠力用心背脊鬆晒超舒服 , 之後轉身!順利升空,
最後,仲按了一陣頭,又幾舒服!
一定會番食

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-5-13 01:07 AM 發表 查看引用來源
今日同大家講嘅係一個以老牌童裝品牌做名嘅樓上骨技師,呢個品牌喺旺角彌敦道同亞皆老街交界重有棟同名大廈,不過檔嘢當然唔係喺呢度,係喺上海街間剛剛改名冇耐嘅洒店後面、老牌線衫門市店隔籬兩個樓梯口,樓下有間粥麵舖。

檔嘢叫乜名唔記得,浄係記得喺大廈樓梯行一層,上到去一梯兩伙,左邊係一間餐廳或者酒樓嘅員工休息室之類,右邊先至係。

嚟過兩次,上星期六同今個星期六。先講地方,似係一個單位劏出嚟嘅一 ...
首先多謝紐文兄推介, 另外再多謝一級技師提供資料. 昨天下午試了. 到了先飲去濕茶, 跟住沖涼, 沖完涼會幫手抺身. 幾細心嘅. 上床PART 1. 冇得輸啦. PART 2 經一輪挑逗, 順利起飛------個人感受, 霏霏只喺輸咗身材. 但性比價已經超值. 一定會再去.

謝謝紐文兄的分享
之前試左檸蜜,今次想試下靡靡

引用:
原帖由 gogokit1 於 2018-6-4 10:32 AM 發表 查看引用來源

首先多謝紐文兄推介, 另外再多謝一級技師提供資料. 昨天下午試了. 到了先飲去濕茶, 跟住沖涼, 沖完涼會幫手抺身. 幾細心嘅. 上床PART 1. 冇得輸啦. PART 2 經一輪挑逗, 順利起飛------個人感受, 霏霏只喺輸咗身材. 但性比價已經超值. 一定會再去. ...
霏霏身材睇廣告都有34C,是否作大?

多謝紐文兄的介紹,今日下午順利約左美美一會,
中等身材,走肥順眼人妻,不會比指壓女差。
past 1:行家一出手,便知有沒有,用心用力無欺場難得,
我係受得重擊的都無炸形,真心正!
past 2:基本上有80 分,唔急,做足,解甲,
咁樣價錢,無投訴,必定回頭。

多謝紐文兄,重有檸蜜未去!

引用:
原帖由 德明表哥 於 2018-6-4 07:56 PM 發表 查看引用來源

霏霏身材睇廣告都有34C,是否作大?
141 的廣告,的女幾時有細波?:smile_30::smile_30::smile_30:

多謝紐文兄的介紹
中等身材,走肥順眼,用心用力無欺場難得,做足,解甲,

引用:
原帖由 乜都刪正羚羊 於 30/5/2018 11:38 PM 發表 查看引用來源
首先要多謝紐文兄賜教,小弟終於試左靡靡之音,約好時間,準時入閘,呢樣非常重要,相比椰子呢點真係好好多,入房如師兄所講上樓骨真係算寬敞,今日最衰冇帶架生,唔係真係幫佢整埋個廁所板,part1夠力用心,始終做過大埸係有返啲功架,背脊鬆哂,Part2應該用心改良過,我亦幫手調教一下,最緊要佢聽話學習(幫大鵬謀取福利),最後順利起飛,臨走飲返番包菊花茶落樓,4魚渡過溫馨90分鐘,足哂鐘有特,個人認為佢係三 ...
唔駛客氣!你講三個之中你最啱呢個,我就有兩個啱,第三個聽咁多位講經常超鐘,按完又有椰油味,睇怕短期內都唔會諗喇。

引用:
原帖由 vincent16 於 3/6/2018 02:47 PM 發表 查看引用來源
紐文兄介紹得嘅都冇死 希望今次靡靡唔洗約咁多次先約到啦
又唔一定,都係人夾人緣嘅啪啫。

引用:
原帖由 jasoncwk 於 3/6/2018 05:26 PM 發表 查看引用來源
首先要多謝紐文兄賜教,小弟終於試左靡靡之音,今早試約0930佢有空即找她 , 佢話太早所以未煲好去濕茶 , 唯有下次
入正題 , 沖好上床 , part1夠力用心背脊鬆晒超舒服 , 之後轉身!順利升空,
最後,仲按了一陣頭,又幾舒服!
一定會番食 ...
朝早九點半?好神心噃!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆