上一頁下一頁
發新話題

靡靡之音

收藏  |  訂閱
1.6k  297.8k

引用:
原帖由 gogokit1 於 4/6/2018 10:32 AM 發表 查看引用來源

首先多謝紐文兄推介, 另外再多謝一級技師提供資料. 昨天下午試了. 到了先飲去濕茶, 跟住沖涼, 沖完涼會幫手抺身. 幾細心嘅. 上床PART 1. 冇得輸啦. PART 2 經一輪挑逗, 順利起飛------個人感受, 霏霏只喺輸咗身材. 但性比價已經超值. 一定會再去. ...
有冇覺得佢重係有些少怕醜咁款?

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-6-5 05:31 PM 發表 查看引用來源

朝早九點半?好神心噃!
係呀,早去早享受(偷雞嘛),佢話佢如果在場瞓,可以再早啲呀

引用:
原帖由 avman003 於 4/6/2018 11:44 PM 發表 查看引用來源
多謝紐文兄的介紹,今日下午順利約左美美一會,
中等身材,走肥順眼人妻,不會比指壓女差。
past 1:行家一出手,便知有沒有,用心用力無欺場難得,
我係受得重擊的都無炸形,真心正!
past 2:基本上有80 分,唔急,做足,解甲,
咁樣價錢,無投訴,必定回頭。

多謝紐文兄,重有檸蜜未去! ...
計我話淨係做上半場,咁嘅收費都係值。

引用:
原帖由 tubeful 於 5/6/2018 03:14 PM 發表 查看引用來源
多謝紐文兄的介紹
中等身材,走肥順眼,用心用力無欺場難得,做足,解甲,
絕對同意,真係用心用力無欺場。

引用:
原帖由 jasoncwk 於 5/6/2018 05:35 PM 發表 查看引用來源

係呀,早去早享受(偷雞嘛),佢話佢如果在場瞓,可以再早啲呀
咁你就可以同身邊瞓緊覺嗰個講,你出去晨運。

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-6-5 05:36 PM 發表 查看引用來源

計我話淨係做上半場,咁嘅收費都係值。
紐文兄無介紹錯,多謝你用心發掘的好野給我等享受,
我們坐享其成,只能多講幾次:smile_30::smile_30::smile_30:

多謝!多謝!多謝!

重要的事要講三次!

引用:
原帖由 avman003 於 2018-6-5 10:07 PM 發表 查看引用來源

我們坐享其成,只能多講幾次:smile_30::smile_30::smile_30:

多謝!多謝!多謝!

重要的事要講三次! ...
絕對同意講法

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-6-5 05:33 PM 發表 查看引用來源

有冇覺得佢重係有些少怕醜咁款?
又唔覺佢怕醜啊, 雖然第一次見面. PART 2 都有小量互動下升空. 希望第2次去會再放啲. 到時再出報告

早2日問了紐文兄,即刻預約試了,
到了約定時間上去,一開門身材不高走肥順眼人妻,著住套水手服
地方闊落,廁所夠大,相比起之前檸蜜那裡大得多....
對於身才肥胖既我..當堂心身放鬆:smile_40: 
PART 1,本人非常受力,按背按手,踩背,推油都十分到位,仲不時細心問夠不夠力,
十分足鐘,按完都差不多夠鐘:smile_13: 
PART 2,上路解甲,有互動...十分滿足下升空 

性價比十分高...一定會再去
多謝紐文兄介紹:smile_o12:

引用:
原帖由 avman003 於 2018-6-5 10:07 PM 發表 查看引用來源

多謝!多謝!多謝!

重要的事要講三次! ...
我都非常同意,再三多謝纹兄。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆