上一頁下一頁
發新話題

SP or 女友 玩制服,性感衣服

收藏  |  訂閱
58  2.4k

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2019-2-14 09:24 AM 發表 查看引用來源

會唔會太後生,唔鐘意太暴力feel?
咁唔係著黑絲就一定暴力存啫

引用:
原帖由 04329234 於 2019-2-14 03:27 PM 發表 查看引用來源

咁即係我唔好彩啦
有無試過送比佢叫佢著?

有呀,今左套緊身裙,但佢見到唔著。
佢對波著緊身衫好爆架,但死的都唔著

引用:
原帖由 04329234 於 2019-2-14 07:52 PM 發表 查看引用來源
有呀,今左套緊身裙,但佢見到唔著。
佢對波著緊身衫好爆架,但死的都唔著
係SP?

其實情趣衫o既定義係:smile_41: 
我唔會專登買, 著住/未換返工衫之前搞已經好有'情趣'囉:smile_30: 
同埋對皇上而言大碼恤衫/tshit/冬天o既話就衛衣已經好sexy 前提係下身真空, 拖鞋都唔著, 赤腳 

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-2-14 09:41 AM 發表 查看引用來源

我諗唔係,因為小弟嘅經歷同你啱啱相反。

廿零歲嘅女仔一般比較鬼馬,有啲會自備架生,出動各式摟屌、甚至cosplay戰衣,務求搞到你快射,射完又再秒硬,然後再射再硬...

佢哋仲會有少少自戀,一有機會就照鏡。扑嘢嗰陣成日掛住撥自己啲頭髮,有時你會懷疑佢其實只係想同你玩,又或者想證明自己有吸引力,而唔係扑嘢。 ...
唔一定o既, 撥頭髮有時係因為阻住有時係不知不覺, 應該係玩頭髮
多數係女上果陣吧, 我都會不自覺咁仰起頭然後雙手揸自己個頭再fing幾下, 插住好舒服嘛

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-2-15 01:19 AM 發表 查看引用來源

係SP?
係呀.......

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-2-15 06:15 AM 發表 查看引用來源
其實情趣衫o既定義係:smile_41: 
我唔會專登買, 著住/未換返工衫之前搞已經好有'情趣'囉:smile_30: 
同埋對皇上而言大碼恤衫/tshit/冬天o既話就衛衣已經好sexy 前提係下身真空, 拖鞋都唔著, 赤腳  ...
其實可能係我講錯,我其實最想見到個SP係衣著上性感,可能係摟屌裙,低胸緊身背心,黑絲等等,反而超簿性感睡衣,我又無咩興趣。

引用:
原帖由 04329234 於 2019-2-15 09:05 AM 發表 查看引用來源

其實可能係我講錯,我其實最想見到個SP係衣著上性感,可能係摟屌裙,低胸緊身背心,黑絲等等,反而超簿性感睡衣,我又無咩興趣。
明啦, 我對睡衣都感覺麻麻, 訓教習慣一條底褲+背心, 所以睡衣本來就有d無謂
反正男友同你一樣都係中意出街o既衫比較多, 更加顯得無必要

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-2-15 10:21 AM 發表 查看引用來源

明啦, 我對睡衣都感覺麻麻, 訓教習慣一條底褲+背心, 所以睡衣本來就有d無謂
反正男友同你一樣都係中意出街o既衫比較多, 更加顯得無必要
咁你男友都係鐘意你短裙背心嗰啲?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆