淫語

收藏  |  訂閱
34  2.0k

聽完好興奮囉,但係佢講嗰啲故事已經係N年前嘅事,全部都係拍拖嗰陣時發生嘅。結婚之後有一晚,我扑佢嘅時候
,我同佢講我成日幻想你比其他人扑,之後佢就坦白講出左拍拖嗰陣時有比其他人扑。

引用:
原帖由 cc19880910 於 29/4/2019 10:05 AM 發表 查看引用來源
聽完好興奮囉,但係佢講嗰啲故事已經係N年前嘅事,全部都係拍拖嗰陣時發生嘅。結婚之後有一晚,我扑佢嘅時候
,我同佢講我成日幻想你比其他人扑,之後佢就坦白講出左拍拖嗰陣時有比其他人扑。 ...
如果個個男人都好似C兄咁大方、同有共享嘅精神,你話個世界會幾咁美好呢?

我要向你致敬,C兄。

吖,諗諗吓...如果連女人都學C兄咁大方,任由另一半出去被人“共享”,我或者會更開心。

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-4-29 05:50 PM 發表 查看引用來源

如果個個男人都好似C兄咁大方、同有共享嘅精神,你話個世界會幾咁美好呢?

我要向你致敬,C兄。

吖,諗諗吓...如果連女人都學C兄咁大方,任由另一半出去被人“共享”,我或者會更開心。 ...
師兄做人唔可以咁貪心㗎,淨係可以調教到老婆點玩都得,我就已經好心滿意足啦。

卜緊, 攬實係耳邊講最大威力:smile_55:

引用:
原帖由 cc19880910 於 2019-4-29 08:05 AM 發表 查看引用來源
,我同佢講我成日幻想你比其他人扑,之後佢就坦白講出左拍拖嗰陣時有比其他人扑。 ...
同意,不過我就結婚前問晒:smile_30:

平時講野溫柔
但響床到會變得好爛口
“屌大力啲”
“好x大條頂得好x入"
"插x死人咩”
老公好受落

引用:
原帖由 迷途小人妻 於 2019-5-1 11:54 PM 發表 查看引用來源
平時講野溫柔
但響床到會變得好爛口
“屌大力啲”
“好x大條頂得好x入"
"插x死人咩”
老公好受落
YEAH~ 咁樣真係好TURN ON!

引用:
原帖由 cc19880910 於 2019-4-29 12:45 AM 發表 查看引用來源
通常要老婆講以前點俾其他人屌
我都有問過人以前點樣屌人

"很舒服"是我說得最多的一句 
偶爾會說說味道好 (吞了精之後)

相比之下老公就多很多 他會很直接的叫我替他含 
叫我換換體位
通常都是指令式的 但聽到又確實挺興奮 因為會覺得是他喜歡跟我做的表現

我係前戲嘅過程會講,好痕,不如入去啦
之後如果插得舒服我會講好痕好舒服之類。不過老公通常話叫床聲最好聽。好多時佢話聽到我喘氣呻吟就好想射,有時真係覺得快射出來。
我老公會問下舒唔舒服,高潮會同我講我要射

前往最後回覆