AV 偏好

收藏  |  訂閱
35  1.2k

孕婦系列,題材比較特別

有一種係女優頭同埋雙手都cool住係塊木板度
果種唔知叫咩名
以前就會睇蒙頭果類

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 14/5/2019 03:27 PM 發表 查看引用來源
有一種係女優頭同埋雙手都cool住係塊木板度
果種唔知叫咩名
以前就會睇蒙頭果類
塊木板叫"枷鐐",係古時刑具嘅一種。亦常見於凌辱、拘束嘅片種。:smile_52:

先鎖住頭同手,然後被人當係公廁咁嚟輪大米。唔~~超爽!:smile_04:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 14/5/2019 10:50 AM 發表 查看引用來源
趕時間未曾慢慢解釋啫尋日
意思就係同一般認知, 比如好似話男人差唔多到位就抽出o黎射人地口/面上, 呢種係好多男人中意o既做法,
對女性o既講就其實中意完事之後繼續插住o黎cool down, 男人中意果套剛好就係同女人期望相反嘛
咁所以如果男人堅持就等於唔o係女性角度思考, 唔體諒partner需要, 即係唔尊重囉...
但我中意俾男人主導! 想口交就自己隊埋o黎, 想口爆 ...
嘩,嚇得我。仲以為你暗示緊大王係視女人如糞土嘅暴君式男人。

女人傾向鍾意成熟男人似乎都幾普遍下。有啲女只對年紀大過自己好多(甚至做得佢老竇)嘅男人有興趣。呢種戀兄或戀父嘅心理我完全唔明,但理解。:smile_13:

男人必須有主見先可以駕馭女人,尤其係喺床上。:smile_34:

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-5-15 12:13 AM 發表 查看引用來源

嘩,嚇得我。仲以為你暗示緊大王係視女人如糞土嘅暴君式男人。

女人傾向鍾意成熟男人似乎都幾普遍下。有啲女只對年紀大過自己好多(甚至做得佢老竇)嘅男人有興趣。呢種戀兄或戀父嘅心理我完全唔明,但理解。:smile_13:

男人必須有主見先可以駕馭女人,尤其係喺床上。:smile_34: ...
:smile_30:哈哈哈哈點為之唔明但又理解? 明白同理解唔係同一樣o野咩?
唔捉你字蚤啦, 想講其實我都睇唔透, 中意年紀大過自己o既係因為年紀大多數比較成熟有種可以倚賴o既感覺囉,
但我應該會以十年為限, 大太多都驚會有代溝, 可以駕馭自己同興趣睇法完全不一樣唔知同佢講乜好係百份之百兩回事

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 15/5/2019 08:20 AM 發表 查看引用來源

:smile_30:哈哈哈哈點為之唔明但又理解? 明白同理解唔係同一樣o野咩?
唔捉你字蚤啦, 想講其實我都睇唔透, 中意年紀大過自己o既係因為年紀大多數比較成熟有種可以倚賴o既感覺囉,
但我應該會以十年為限, 大太多都驚會有代溝, 可以駕馭自己同興趣睇法完全不一樣唔知同佢講乜好係百份之百兩回事 ...
“唔明但理解”嗰句我自己睇番都覺得柒。小弟又語無倫次,娘娘恕罪。我其實應該講“唔認同但理解”。

理性睇,年齡差距本身唔應該係問題。

但小弟絕對冇可能接受到將來狗女拖住個老竇咁款嘅鬼佬返嚟,嗌聲我“dad”,再望真下個樣,嘩,仲老過我( 鬼唔㩒老),到時真係暈得一陣陣。

我明白成熟係男人嘅本錢。但成熟同穩重係兩樣嘢。而且後者係冇樣睇。

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-5-15 08:05 AM 發表 查看引用來源

“唔明但理解”嗰句我自己睇番都覺得柒。小弟又語無倫次,娘娘恕罪。我其實應該講“唔認同但理解”。

理性睇,年齡差距本身唔應該係問題。

但小弟絕對冇可能接受到將來狗女拖住個老竇咁款嘅鬼佬返嚟,嗌聲我“dad”,再望真下個樣,嘩,仲老過我( 鬼唔㩒老),到時真係暈得一陣陣。

我明白成熟係男人嘅本錢。 ...
好似幾年前大陸一套劇唔記得叫咩名 外父同女婿差唔多同齡
李小冉超型囉:smile_40:我幾中意佢堅持要嫁俾阿叔果幕

引用:
原帖由 bunnychuuu 於 2019-5-9 10:58 PM 發表 查看引用來源
我自己鍾意睇按摩果隻
雖然知道係假,但見親都會禁入去望下
有時去㧵骨時都會幻想下會唔會有同樣嘅情節⋯XDD

同埋我想知邊到有d係專俾女仔睇嘅AV?
即係男主角靚靚仔仔,有d劇情嗰隻
因為睇男人齋插會睇到有d悶

BTW, 師兄師姐通常係邊個網睇片?
成日都好驚睇睇下會中毒~

**唔駛pm我喇,新手覆唔到 ...
按摩推油真係好正  搞到D女痕晒  

18AV  網  

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 15/5/2019 10:57 AM 發表 查看引用來源

好似幾年前大陸一套劇唔記得叫咩名 外父同女婿差唔多同齡
李小冉超型囉:smile_40:我幾中意佢堅持要嫁俾阿叔果幕
忘年戀,只要女人肯落搭,男人多數唔介意,甚至𦧲飯應!難為嘅只有女人嗰老竇啫。

韓劇我比較熟,因為老婆。

有齣戲“我的大叔”,IU愛上中年大叔。一般嚟講,我真係接受唔到。但齣戲嗰位大叔性格幾好,我又覺得OK,令我對父女戀好似冇咁恐懼(由外父角度)。

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-5-14 11:46 PM 發表 查看引用來源

塊木板叫"枷鐐",係古時刑具嘅一種。亦常見於凌辱、拘束嘅片種。:smile_52:

先鎖住頭同手,然後被人當係公廁咁嚟輪大米。唔~~超爽!:smile_04:

...
冇錯係呢種呀
仲有一種係塊板黐住地下既
女優淨係望住天花板
完全唔知有幾多人同有咩人搞緊佢

前往最後回覆