上一頁下一頁
發新話題

高潮一問

收藏  |  訂閱
49  2.0k

最緊要係主動享受性,唔好怕羞,搵下自己點最有快感

從未試過,好想試下!
其實會唔會有女仔係冇高潮?
淨係另一半技術嘅問題?

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2019-5-4 03:21 發表 查看引用來源

都係,每次前戲個陣老公摸我個度我鬼high,好快濕曬。加上佢會慢慢摸我對波,輪流kiss 我乳頭,我好多時候已經震曬,酥麻。陰蒂高潮後我地戴套再插入,另一種享受。 ...
陰蒂高潮之後插入,反應係大好多

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2019-5-4 03:21 AM 發表 查看引用來源

都係,每次前戲個陣老公摸我個度我鬼high,好快濕曬。加上佢會慢慢摸我對波,輪流kiss 我乳頭,我好多時候已經震曬,酥麻。陰蒂高潮後我地戴套再插入,另一種享受。 ...
以前我GF未試過潮吹, 但經過一排試驗, 之後試過幾次, 但喺只噴過一次, 其他就搞到超濕, 我覺得有過一次之後, 以後就知點樣搞就可以潮吹, 睇到佢個反應就勁high....

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2019-5-4 03:21 AM 發表 查看引用來源

以前我GF未試過潮吹, 但經過一排試驗, 之後試過幾次, 但喺只噴過一次, 其他就搞到超濕, 我覺得有過一次之後, 以後就知點樣搞就可以潮吹, 睇到佢個反應就勁high....

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2019-5-4 03:13 AM 發表 查看引用來源
我覺得插入角度好重要,只要老公插入角度好,我都好快有高潮。插入速度同時間並唔係最重要。
出去旅行住酒店做愛會high D, 我幾乎次次都可以同老公同步高潮,射精。而且會做的放D。
其實自己試過搞自己,例如沖涼或訓覺個陣手淫,都會高潮。不過感覺都係真正插入舒服。 ...
係呀,出外旅行喺酒店做愛真係特別興奮放啲, 好多時都會同女朋友出去旅行,近近哋澳門/深圳/廣州,次次都會乘機同佢做。喺香港可能一星期先得一次,但係出外旅行可能一晚有兩次三次。喺呢度有人講開潮吹,但係我女友未試過,C姊你有冇試過?

如果對方一路插一路刺激陰蒂可以搞到我嚟好多次都得
但一定要等我到頂再俾我抖下慢返落嚟再刺激過
一味死力咁捽好快爽完就痛
試過俾老公頂到G點俾佢插到流晒白汁下面係咁抽畜對腳震晒
老公用手最多都係搞到濕咗一撻冇噴咁誇張
反而自己用手試過噴水

用狗仔插到反白眼,連續黎左兩次

引用:
原帖由 Chole_fong 於 2019-5-8 11:24 PM 發表 查看引用來源
用狗仔插到反白眼,連續黎左兩次
狗仔插好攞命:smile_30: 勁敏感酸到對腳好似唔係自己o既咁
但下次又心思思想再體驗吓

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 9/5/2019 08:20 AM 發表 查看引用來源

狗仔插好攞命:smile_30: 勁敏感酸到對腳好似唔係自己o既咁
但下次又心思思想再體驗吓
狗仔式插得深,插得盡。陰戶股間又會不斷受兩粒蛋蛋撞擊,撞到嘭嘭聲。加上有男人輕輕(或肉緊)拍打屁股,打到啪啪聲,當哂快馬加鞭咁。真係幾攞命呀你都咪話!

如果男人後推時可以專心一意磨擦幾個敏感點(例如陰道壁內摸得到因為充血而漲硬咗嘅位置),而唔係亂插亂捅亂撩一通,要令女人達到有升天感覺嘅高潮,應該唔係難事。

有一個耳機世界嘅真理係咁樣講嘅:“推得到唔等於推得好呀,傻仔”。

同一道理亦適用於玩後推。喪推、鳩推係冇用嘅。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆