上一頁下一頁
發新話題

SP or 女友 玩制服,性感衣服

收藏  |  訂閱
58  2.4k

引用:
原帖由 Jessica_1994 於 2019-2-17 03:30 PM 發表 查看引用來源
性感呢D野~人人吾同感覺既
馬甲算吾算系制服??
我個人唔覺得係制服
不過你講得好好,個個人對性感既準則都唔同,我自己呢,好似如果有個女仔著低胸少少,同我一齊行,我有意無意咁望佢對波而佢又唔太知,當中係性感加好玩喺入面

我都有買性感衫著比另一半睇, 又會影相比佢睇 , 佢 說 鍾意。
我都一把年紀了 。 咩原來咁多女士唔喜歡玩呢d ? 

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2019-2-18 01:15 AM 發表 查看引用來源
我都有買性感衫著比另一半睇, 又會影相比佢睇 , 佢 說 鍾意。
我都一把年紀了 。 咩原來咁多女士唔喜歡玩呢d ? 
哈哈哈哈哈,點為之一把年紀......
不過根據我既經驗,小妹妹反而唔太喜歡玩呢樣野

引用:
原帖由 04329234 於 2019-2-18 07:41 AM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈哈,點為之一把年紀......
不過根據我既經驗,小妹妹反而唔太喜歡玩呢樣野
3x la . 
咁小妹妹玩咩野 ? 

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2019-2-18 09:25 AM 發表 查看引用來源

3x la . 
咁小妹妹玩咩野 ? 
我遇過3個2X頭既女仔,主要以次數為最重要。總之屌得佢舒服就OK了

公司有個女仔,日日短裙緊身衫,見到人都顛

引用:
原帖由 04329234 於 2019-2-20 12:43 AM 發表 查看引用來源
公司有個女仔,日日短裙緊身衫,見到人都顛
好難專心做嘢

引用:
原帖由 傷心小姐 於 2019-3-11 12:42 AM 發表 查看引用來源

好難專心做嘢
係超想老強佢,唔知想點.... 
對波又大大地,又要緊身......

引用:
原帖由 04329234 於 12/3/2019 01:51 AM 發表 查看引用來源
係超想老強佢,唔知想點....
對波又大大地,又要緊身......
C兄,盡量唔好睇"女子社員強姦"系列。將幻想同現實混淆咗會好大鑊。

尤其係"OL時間停止"系列,小弟極度唔推薦。:smile_52:

少布制服,小弟可能睇到厭。

反而鍾意多布番少少,然後好似拆禮物咁慢慢剝。

例如,白雪公主裝。女仔越清純,越抵屌!

但小弟嘅至愛其實係"美女與野獸"。男人盡情做隻淫獸(即係做番自己),用獸性征服條女,諗起都硬!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆