上一頁下一頁
發新話題

初哥調教女友

收藏  |  訂閱
64  2.8k

初哥調教女友

同女友一齊差不多半年,佢細細粒,條腰好幼,佢d ex已經調教得佢好好,口技唔錯,深喉口爆完全無問題,騎功又好,3個月前做做下嘗試做做下伸隻瞓埋去佢塊面,要佢啜,佢啜個樣好淫好正,即刻大力插佢,師兄們可以教教小弟有咩可以玩點解調教佢好嗎

在街走光引其他人

首先,恭喜咗師兄執到筍嘢先。

執易手貨有時仲著數。經上手用家開發至一定程度,身心都被調教甚至優化哂,一“買”即用。柒柒哋嘅男人會對處女有情意結(例如而家嘅小弟),鐘意“開箱”嗰吓興奮感覺,但站喺用家立場嚟講,易手絕對先係王道。

講返調教...

如果C兄又係屬於大男人性情,鍾意喺女朋友面前做大王,小弟有如下建議:

1) 吞精,享受地
2) 全穴插入(肛塞調教)
3) 野交,野外露出
4) 隨傳隨到即啪。做外賣妹買宵夜,送上門被人扑不特止,濃密性交後仲要笑住講多謝
5) “精液西米撈”:中出後用特長飲管將二人嘅“濃情汁”吸出,由女友一滴不留啜乾淨哂
6) 3P,玩一王一后調教女友

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-4-22 12:33 發表 查看引用來源
首先,恭喜咗師兄執到筍嘢先。

執易手貨有時仲著數。經上手用家開發至一定程度,身心都被調教甚至優化哂,一“買”即用。柒柒哋嘅男人會對處女有情意結(例如而家嘅小弟),鐘意“開箱”嗰吓興奮感覺,但站喺用家立場嚟講,易手絕對先係王道。

講返調教...

如果C兄又係屬於大男人性情,鍾意喺女朋友面前做大王,小弟有如下建議:

1) 吞精,享受地
2) 全穴插入(肛塞調教)
3) 野交 ...
第五項會唔會太過煩複呢

引用:
原帖由 foureyelover 於 22/4/2019 07:54 PM 發表 查看引用來源
第五項會唔會太過煩複呢
Err... 係複雜少少,但唔煩。尤其係,如果你好似小弟咁喺床下底放定一條老鏈咁長嘅飲管隨時候命,咁,直頭易過乜!:smile_52:

但當然,會唔會重口味咗又係另一回事。:smile_13:

事關每次小弟提起"精液西米撈"呢樣cocktail,都有人抗議。:smile_42:

引用:
原帖由 foureyelover 於 2019-4-22 05:54 PM 發表 查看引用來源

第五項會唔會太過煩複呢
簡單d玩精液麵包,射精落麵包度要佢當果占咁查滿哂之後食,可以既話用手機拍片,一路影住一路食夠哂屈辱;或者玩精液口罩調教,射精落口罩度要佢帶住出街,下體加上遙控震蛋最好買修陰球個種,激d再加肛塞或改用遙控電蛋,濃烈既精味配上震蛋既刺激,再加上在街上不能比人發現既心態

引用:
原帖由 omgking 於 2019-4-23 01:32 PM 發表 查看引用來源

簡單d玩精液麵包,射精落麵包度要佢當果占咁查滿哂之後食,可以既話用手機拍片,一路影住一路食夠哂屈辱;或者玩精液口罩調教,射精落口罩度要佢帶住出街,下體加上遙控震蛋最好買修陰球個種,激d再加肛塞或改用遙控電蛋,濃烈既精味配上震蛋既刺激,再加上在街上不能比人發現既心態 ...
口罩果個同大阿哥都有試過
覺得冇咩特別

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-4-22 07:04 PM 發表 查看引用來源

Err... 係複雜少少,但唔煩。尤其係,如果你好似小弟咁喺床下底放定一條老鏈咁長嘅飲管隨時候命,咁,直頭易過乜!:smile_52:

https://images.yaoota.com/06_Ak0 ... images/fc89118d8a89 ...
你又嚟....好Q核突.....使咪買定個芒果撈埋好味D?

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2019-4-23 01:46 PM 發表 查看引用來源

口罩果個同大阿哥都有試過
覺得冇咩特別
睇黎師姐玩開激野wor,岩邊味多d?打,綁,露出,屎尿,電,熱,刺,多p,人獸?

引用:
原帖由 omgking 於 2019-4-23 05:44 PM 發表 查看引用來源

睇黎師姐玩開激野wor,岩邊味多d?打,綁,露出,屎尿,電,熱,刺,多p,人獸?
電同刺係咩黎架?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆