被需要感覺

收藏  |  訂閱
9  526

被需要感覺

SP除咗性需要
會唔會都有被需要感覺

引用:
原帖由 傷心小姐 於 2019-4-26 07:34 PM 發表 查看引用來源
SP除咗性需要
會唔會都有被需要感覺
當然會!

性愛上被需要,絕對會。男人嘅自我存在價值,好大程度上取決於女性對佢嘅倚賴。尤其喺性愛方面,狗公睇得尤其重。🤓

至於感情上被需要,可免則免。天下男人,如果條件許可,都係無情無義兼不負責任嘅低等動物。感情係一件非常沉重嘅包袱,對男人嚟講。😔

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-4-29 01:30 PM 發表 查看引用來源
性愛上被需要,絕對會。男人嘅自我存在價值,好大程度上取決於女性對佢嘅倚賴。尤其喺性愛方面,狗公睇得尤其重。🤓

至於感情上被需要,可免則免。天下男人,如果條件許可,都係無情無義兼不負責任嘅低等動物。感情係一件非常沉重嘅包袱,對男人嚟講。😔 ...
所以男女大不同。女人感情行先、男人性愛行先。

女人易沉船

引用:
原帖由 生鏽的柱欄 於 2019-4-30 08:59 PM 發表 查看引用來源
女人易沉船
沉哂

其實衰D講,或理性D講
只要你搵多幾個人去分薄呢種感覺, 就沉得冇咁西利
即刻要搵多幾個SP   

咁就冇咁在意...

引用:
原帖由 傷心小姐 於 2019-4-26 07:34 PM 發表 查看引用來源
SP除咗性需要
會唔會都有被需要感覺
如果有另一半  有被需要感覺都係性需要

引用:
原帖由 生鏽的柱欄 於 2019-5-2 02:27 PM 發表 查看引用來源
其實衰D講,或理性D講
只要你搵多幾個人去分薄呢種感覺, 就沉得冇咁西利
即刻要搵多幾個SP   

咁就冇咁在意...
仲爭少少, 我覺得係要加上只為泄慾四個字, 淨係約搞o野其他儘量零交流
理論係咁講但現實執行好困難囉, 尤其是我呢d八婆
果陣一開始夠係諗齋上床啦, 但愈傾愈多私人o野, 不知不覺係有o左好感
有o左好感之後就只爭最後一步, 即係人地可能一個行為一個動作就令你由好感變成喜歡

由你把口講出黎, 最有權威呀:smile_30:  嘻嘻~~~~
唯有分薄D LA:smile_44:

前往最後回覆