12月澳門 Rockza「京之舞孃」photo event 資料確定!

收藏  |  訂閱
15  4.7k

ok to have pic with $380

引用:
原帖由 oldpoint77 於 2008-12-15 12:22 AM 發表 查看引用來源
ok to have pic with $380
Yes, show and photo.

我之前睇舞子係睇250 , 380門票未睇過, 有以下問題想問問

1. 係信德買預先買套票幾錢? 包唔包船飛?
2. 攝影會有無咩參加進則?係咪7:00開始, 我約6:30去到拎位先? 買平d既套票會否唔比參加?

多謝各位解答

引用:
原帖由 stonep 於 2008-12-18 10:26 PM 發表 查看引用來源
我之前睇舞子係睇250 , 380門票未睇過, 有以下問題想問問

1. 係信德買預先買套票幾錢? 包唔包船飛?
2. 攝影會有無咩參加進則?係咪7:00開始, 我約6:30去到拎位先? 買平d既套票會否唔比參加?

多謝各位解答
1. 喺信德預先買係$250,不包船飛;$380係即場買既價錢。
2. 只需憑當晚三場show其中一場既飛便可參加攝影會;上次約7:00開始,不過6:45去就穩陣;買任何價錢既飛都可參加。

引用:
原帖由 GOVG 於 2008-12-19 02:17 AM 發表 查看引用來源

1. 喺信德預先買係$250,不包船飛;$380係即場買既價錢。
2. 只需憑當晚三場show其中一場既飛便可參加攝影會;上次約7:00開始,不過6:45去就穩陣;買任何價錢既飛都可參加。
thx.

咁我去信德買飛, 然後過到去新葡 (約6點30分啦)
係咪同定職員講參加攝影會就OK?

引用:
原帖由 stonep 於 2008-12-19 09:04 AM 發表 查看引用來源

thx.

咁我去信德買飛, 然後過到去新葡 (約6點30分啦)
係咪同定職員講參加攝影會就OK?
Yes, there should be some of their people telling you to wait outside the theater to wait for the event. Some of their people are very knowledgeable about Rockza in general and are very friendly.

I am looking forward to the event this weekend.

前往最後回覆