[巴西] 我和巴甲有個約會

收藏  |  訂閱
14  537

我和巴甲有個約會

星期日 55利斯菲體育會 對 聖保羅22/09 02:592.253.252.70
要:聖保羅 [0 / +0.5] @1.87
原因:無得解
我覺得者:071: :097:
臨開波 買多條下盤
341822-SEP-2008
02:37
讓球星期日 55 利斯菲體育會 (主) 對 聖保羅 (客)
客 [0] @ 2.14 $0

$0.00
342122-SEP-2008
02:59
讓球星期日 55 利斯菲體育會 (主) 對 聖保羅 (客)
客 [0/+0.5] @ 1.87 $0

$0.00

最後祝大家贏多d~

聖伊天 對 巴黎聖日耳門 ..similar too

finally 1:0:028:

回覆 #2 guitar_tm 的帖子

YES 利斯菲體育會 WIN

引用:
原帖由 guitar_tm 於 2008-9-22 02:51 AM 發表
聖伊天 對 巴黎聖日耳門 ..similar too

finally 1:0:028:
照睇賠率果d係一樣
不過如果再用其他資料去睇
聖伊天果場係稍睇好主隊反底
而今場睇則是較睇好聖保羅:028:

回覆 #1 路過的慘人 的帖子

呢場倍率好怪!?
st.paul win 唔會有咁的倍率!!
小心!!
再睡了!!
good dreaming!!:071: :098:

引用:
原帖由 西西哥哥 於 2008-9-22 02:54 AM 發表
YES 利斯菲體育會 WIN
but i support 聖保羅 wins:071::096:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-9-22 02:58 AM 發表
呢場倍率好怪!?
st.paul win 唔會有咁的倍率!!
小心!!
再睡了!!
good dreaming!!:071: :098:
THX Chui
晚安啦
發個好夢~:036:

回覆 #6 guitar_tm 的帖子

:032: :032: :032:

引用:
原帖由 西西哥哥 於 2008-9-22 03:02 AM 發表
:032: :032: :032:
impossible same rate same results:071:

我和巴塞有個約會:071: :071: :071: 早抖

前往最後回覆