食精上 癮?

收藏  |  訂閱
25  2.1k

食精上 癮?

成日見D師姐最後射果刻主動話食精
情侶話係滿足對方,可解釋
但連第一次既SP, 一夜情等都話要食
其實係咁食得多會上癮?
真係咁好味嗎?(預左有人會叫自己試下咪知)

咁食法 無病都偷笑LA:smile_30:

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2019-1-13 10:31 AM 發表 查看引用來源
成日見D師姐最後射果刻主動話食精
情侶話係滿足對方,可解釋
但連第一次既SP, 一夜情等都話要食
其實係咁食得多會上癮?
真係咁好味嗎?(預左有人會叫自己試下咪知) ...
呢個世界上乜人都有,食生蠔夠腥咪一樣大把人話好味,係外國有d臭蟲臭魚一樣有人食,鐘意食精一d都唔奇,如果自已條女或者sp話鐘意食做男人點會唔開心

引用:
原帖由 omgking 於 2019-1-13 09:05 PM 發表 查看引用來源

呢個世界上乜人都有,食生蠔夠腥咪一樣大把人話好味,係外國有d臭蟲臭魚一樣有人食,鐘意食精一d都唔奇,如果自已條女或者sp話鐘意食做男人點會唔開心 ...
仲好有營養

係習慣吧個人認為... 
盡興之後中意口入面有d味, 係唔係上癮好難介定 
可能係受av毒害啦, 由未曾有經驗之前已經睇開, 十套有九套都係男抽出o黎噴o係女方嘴入面, 久而久之覺得搞o野就要係咁囉 
味就一定唔好, 但慣o左如果一次搞o野無吞就硬係爭咁d野咁... 
所以吞精唔係滿足對方而係滿足自己
利申: 之前同sp/ 男友以外o既人最快第二次先會, 男友就可以第一次即吞

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2019-1-13 09:57 PM 發表 查看引用來源

仲好有營養
你句說話扼女吞既姐

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-1-14 06:52 AM 發表 查看引用來源
係習慣吧個人認為... 
盡興之後中意口入面有d味, 係唔係上癮好難介定 
可能係受av毒害啦, 由未曾有經驗之前已經睇開, 十套有九套都係男抽出o黎噴o係女方嘴入面, 久而久之覺得搞o野就要係咁囉 
味就一定唔好, 但慣o左如果一次搞o野無吞就硬係爭咁d野咁... 
所以吞精唔係滿足對方而係滿足自己
利申: 之前同sp/ 男友以外o既人最快第二次先會, 男友就可以第一次即吞 ...
遇到個好似妳咁既就好了,又肯玩sm又肯主動吞仲要係為左自己去吞,基本上除左熱戀期,其他都要慢慢調教先肯吞

引用:
原帖由 omgking 於 2019-1-14 11:14 AM 發表 查看引用來源

遇到個好似妳咁既就好了,又肯玩sm又肯主動吞仲要係為左自己去吞,基本上除左熱戀期,其他都要慢慢調教先肯吞
哈哈哈哈就當搞o野果陣呻吟叫到口渴囉:smile_03:
講o黎講去我都係果句: 性愛, 本身就係dirty, 而且係要dirty
怕污糟怕腥怕臭, 唔好搞o野囉
(希望咁講唔會得罪人)

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-1-14 11:20 AM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈就當搞o野果陣呻吟叫到口渴囉:smile_03:
講o黎講去我都係果句: 性愛, 本身就係dirty, 而且係要dirty
怕污糟怕腥怕臭, 唔好搞o野囉
(希望咁講唔會得罪人) ...
笑左
當水潤潤喉😂😂

網上有女講過唔同男人嘅精味係有分別,想問絲打係咪真架?

前往最後回覆