同SP搞嗰陣

收藏  |  訂閱
31  1.3k

同SP搞嗰陣

除咗出哂水
典床典席
興奮同舒服外
仲有sweet 感覺
係咪沉咗船?

引用:
原帖由 傷心小姐 於 2019-3-17 06:10 PM 發表 查看引用來源
除咗出哂水
典床典席
興奮同舒服外
仲有sweet 感覺
係咪沉咗船?
你有幾多個sp?
同依個幾耐?

又未至於咁嚴重嘅。

只算係“隨時反艇”嗰隻情況啫。

搵定水泡啦,C姐。

引用:
原帖由 Mrtap 於 2019-3-17 06:46 PM 發表 查看引用來源

你有幾多個sp?
同依個幾耐?
差不多半年

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-3-18 06:24 AM 發表 查看引用來源
又未至於咁嚴重嘅。

只算係“隨時反艇”嗰隻情況啫。

搵定水泡啦,C姐。
仲嚴重過沉咁

引用:
原帖由 傷心小姐 於 2019-3-17 06:10 PM 發表 查看引用來源
除咗出哂水
典床典席
興奮同舒服外
仲有sweet 感覺
係咪沉咗船?
唔一定
興奮+舒服梗有sweet感覺架啦
唔搞果陣會唔會諗起佢? 係諗同佢搞o野以外o既其他事喎
比如話對人地中意o既o野有興趣, 想了解, 想模仿佢o既生活習慣行為之類
(我曾經為過一個男仔開始玩佢喪玩o既pc game, 為而家呢個走去煲大陸拍果d百九幾集o既咩三國/康熙/雍正之類o既古裝劇)
聽落有d 7但我就係咁, 我如果真心中意一個男人會咁囉, 你都諗諗之前拍拖/開始中意男人果陣通常會點,
同而家有無咩相似之處, 再研究係咪沉船

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 18/3/2019 11:05 AM 發表 查看引用來源

唔一定
興奮+舒服梗有sweet感覺架啦
唔搞果陣會唔會諗起佢? 係諗同佢搞o野以外o既其他事喎
比如話對人地中意o既o野有興趣, 想了解, 想模仿佢o既生活習慣行為之類
(我曾經為過一個男仔開始玩佢喪玩o既pc game, 為而家呢個走去煲大陸拍果d百九幾集o既咩三國/康熙/雍正之類o既古裝劇)
聽落有d 7但我就係咁, 我如果真心中意一個男人會咁囉, 你都諗諗之前拍拖/ ...
阿蛇所描述嘅症狀,不過係“過河濕腳”嘅情況。

沉船。

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-3-18 09:35 AM 發表 查看引用來源

阿蛇所描述嘅症狀,不過係“過河濕腳”嘅情況。

沉船。
過河濕腳咩意思?

其實沉唔沉有咩所謂? 活在當下, 開心就好

如果對方對你所做既事同樣有 sweet  既感覺,願意為你付出,沉下我覺得可以。 
如果單方面,一早棄船吧, 唔好令自己傷心。 

前往最後回覆