上一頁下一頁
發新話題

中女

收藏  |  訂閱
278  45.7k

引用:
原帖由 無盡純情的蛋 於 2019-8-16 10:55 PM 發表 查看引用來源

軟件唔會知係點,唯有剩睇硬件野。
睇就梗係硬件好睇,玩就一定要軟件,試得多就會明

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-14 02:42 PM 發表 查看引用來源
最近係附近的人識左件4字頭失婚女,本來覺得老唔係太想食,但餓得耐禽日終於忍唔住約左出黎,食個tea就落左維記,沖涼時望到佢身材,好彩唔算太走樣,係有d肚腩,可能佢平時少約人做,顯得好餓,自動波㩒低我就吹,吹完就上袋騎上黎,騎到我爆就幫我除袋黎個事後蕭,好快又爆多野,兩次就咁玩完,咁大個仔真係未試過事後蕭,正到爆,肯定會翻啅🤗 ...
真係久旱逢甘霖,實會扯乾你

引用:
原帖由 明日懷舊的豬豬 於 2019-8-20 03:57 PM 發表 查看引用來源

真係久旱逢甘霖,實會扯乾你
再約明天,今日要早d休息比佢扯干😏

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-20 04:08 PM 發表 查看引用來源

再約明天,今日要早d休息比佢扯干😏
我都想有比囡囡吸乾所有精液的感覺:smile_47:
如果可以在最後一口氣仍可以乃住囡囡屎忽窿:smile_47: 死都死得有價值

大師請受小弟請教

呢d年紀女人先最好玩.小弟前排試過一個失婚婦長年被冷落.佢一見我除褲.雙眼發哂光甘🤩

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2019-8-23 04:07 AM 發表 查看引用來源
呢d年紀女人先最好玩.小弟前排試過一個失婚婦長年被冷落.佢一見我除褲.雙眼發哂光甘🤩
師兄都識玩,哩種女好似好耐無見賓州咁,一除褲好多都即刻幫你含

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-23 07:46 AM 發表 查看引用來源

師兄都識玩,哩種女好似好耐無見賓州咁,一除褲好多都即刻幫你含
係呀..含住不放囗😌😌
再慢慢全身都去到腳慢慢服侍你..
甘當然你都要去到適當位要幫番佢ge😁

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2019-8-24 03:07 AM 發表 查看引用來源

係呀..含住不放囗😌😌
再慢慢全身都去到腳慢慢服侍你..
甘當然你都要去到適當位要幫番佢ge😁
D中女好能醒架,吹吹下就會自動移個閪過黎要你玩69

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-24 08:35 AM 發表 查看引用來源

D中女好能醒架,吹吹下就會自動移個閪過黎要你玩69
甘呢個動作就必須架啦👅👅👅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆