上一頁下一頁
發新話題

問女,你有咩特別嘅口交/技?

收藏  |  訂閱
54  4.7k

引用:
原帖由 guthrie 於 2018-10-8 11:22 AM 發表 查看引用來源

由心而發嘅調情、挑逗、甚至玩吓花臣嘢(譬如特登錫到成條J都係唇膏印,然後仲哈哈大笑)係情趣嚟,當然冇問題。

我只係想講,有啲女可能自以為口交技術了得,變咗刻意賣弄。我唔排除佢哋係出於好意,一心想討好男人。有時啲嘢做得刻意咗,感覺反而假,係都幾可惜嘅事。

以上純屬小弟個人膚淺嘅見解。性愛嘅嘢並無啱定錯,因為每個人嘅追求都唔同。 ...
口交本來就係為o左討好男人o既啫
咩原因都好, 大家都中意高潮o既感覺, o黎m無得搞所以自己無高潮, 唔想因為我無所以佢都無, 因此同佢口交想佢開心...
或者就係無咩原因, 就係忽然想醒佢o既, 就失驚無神咁含爆佢,
等同男人送o野比女朋友一樣, 唔一定係咩節日, 自己一個人行街見到幾好玩o既o野, 就買返去比女朋友,
就係想見到佢開心笑, 即係討好.... 戀愛本來就係互相討好o既啫
唔係咁o既咩?

幾年前果個日本神之嘴--拓也哥 , 唔係出左口技教學咩???:smile_47:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 8/10/2018 02:27 PM 發表 查看引用來源
...
冇辦法唔同意。關於神聖嘅口交。娘娘嘅諗法似乎同小弟都差唔多。

我明白大多數女人為男人口交,目的並唔會係個人享樂。尤其係如果對住個核突男人,照計應該未含就連隔夜飯都嘔番出嚟。女人嘅接受能力認真不可思議,:smile_19:

但,討好人嘅方法有好多,正如送禮方式亦有好多種。我崇尚隨意、興之所至嘅做法。:smile_13:

引用:
原帖由 女神回魂 於 8/10/2018 06:08 PM 發表 查看引用來源
幾年前果個日本神之嘴--拓也哥 , 唔係出左口技教學咩???:smile_47:
偷偷學好囉喎,唔好講俾男人知。咁攞膽,諗起都想嘔。:smile_27:

幾位的講法都各有各的道理 我也覺得口交感情比口技重要

賣弄技術有時會弄巧反拙 失去了愛情應有的簡單和純真 但有時候在女生的角度替男人口交也不一定只是奉獻

沒錯快感的只有是他 但令喜歡的人快樂自己也會同樣的滿足 所以也是雙方同時的快樂吧 至少我是這樣覺得

然後要男人有最好的感覺 就是讓他看出你的完全接受他 真心真意地為他服務

那麼是服務的話 自己主動去做又的確是很應該

而在這方面我想不出比吞下他的體液更能表達出自己這份感情 只要是老公射的 味道再不好我都會吞下去

也當是少少的表演讓他看吧

引用:
原帖由 女神回魂 於 2018-10-7 09:43 AM 發表 查看引用來源

其實呢點我反而唔係好明 ... 既然條女都肯口交 ,
互相言語調情都係做多少少姐 , 其實有咩問題???

所以我唸個前題 , 就係G兄所講咁 : 強迫無幸福
... 自願既話果D就係調情 , 被迫既話就係變態 ... ...
女都肯口交言語調情
真心冇問題
被迫邊有調情

引用:
原帖由 女神回魂 於 2018-10-8 04:08 PM 發表 查看引用來源
引用:
原帖由 guthrie 於 2018-10-8 11:13 PM 發表 查看引用來源

偷偷學好囉喎,唔好講俾男人知。咁攞膽,諗起都想嘔。

有睇真心有諗個搵仔試下
但又過唔到自己個關
聽啲gay frd講男男好正
會知道大家要咩

引用:
原帖由 guthrie 於 2018-10-8 11:02 PM 發表 查看引用來源

冇辦法唔同意。關於神聖嘅口交。娘娘嘅諗法似乎同小弟都差唔多。

我明白大多數女人為男人口交,目的並唔會係個人享樂。尤其係如果對住個核突男人,照計應該未含就連隔夜飯都嘔番出嚟。女人嘅接受能力認真不可思議,:smile_19:

但,討好人嘅方法有好多,正如送禮方式亦有好多種。我崇尚隨意、興之所至嘅做法。:smile_13: ...
又唔係雞點解要咁對自己
男幫女又好女幫男又好都係想對方舒服

引用:
原帖由 guthrie 於 2018-10-8 11:22 AM 發表 查看引用來源

由心而發嘅調情、挑逗、甚至玩吓花臣嘢(譬如特登錫到成條J都係唇膏印,然後仲哈哈大笑)係情趣嚟,當然冇問題。

我只係想講,有啲女可能自以為口交技術了得,變咗刻意賣弄。我唔排除佢哋係出於好意,一心想討好男人。有時啲嘢做得刻意咗,感覺反而假,係都幾可惜嘅事。

以上純屬小弟個人膚淺嘅見解。性愛嘅嘢並無啱定錯,因為每個人嘅追求都唔同。 ...
刻意定假真係睇人
你會覺得假者係口交技術未得或你遇過更好

有啲咩可以刻意咗令你覺得假

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2018-10-8 12:27 PM 發表 查看引用來源

咩原因都好, 大家都中意高潮o既感覺, o黎m無得搞所以自己無高潮, 唔想因為我無所以佢都無, 因此同佢口交想佢開心...
或者就係無咩原因, 就係忽然想醒佢o既, 就失驚無神咁含爆佢,
等同男人送o野比女朋友一樣, 唔一定係咩節日, 自己一個人行街見到幾好玩o既o野, 就買返去比女朋友,
就係想見到佢開心笑, 即係討好.... 戀愛本來就係互相討好o既啫
唔係咁o既咩?
真係為左對方開心先會口交
難得我同sp可以打開出來傾性事

人係自私,你做好事都係因為你做完個人自我感覺良好
如果做完好事感覺唔好重邊有人做好人

有幾可有人真係喜歡口交/口爆/食精
唔鐘意做愛
我就未遇到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆