食精上 癮?

收藏  |  訂閱
25  2.1k

引用:
原帖由 Lonelyuncle 於 2019-1-15 07:38 PM 發表 查看引用來源
網上有女講過唔同男人嘅精味係有分別,想問絲打係咪真架?
yes

Gf 話如果果排我成日打邊爐 d 鳩精d 味係有唔同

引用:
原帖由 KH_Fung 於 2019-1-17 10:36 PM 發表 查看引用來源
Gf 話如果果排我成日打邊爐 d 鳩精d 味係有唔同
熱氣/重口味/肉類食得多果排d精係會澀d腥d, 仲有煙酒
打邊爐應該算重口味啦, 湯底有味精+又點豉油辣醬, 飲o既唔係啤酒就汽水

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-1-18 06:33 發表 查看引用來源

熱氣/重口味/肉類食得多果排d精係會澀d腥d, 仲有煙酒
打邊爐應該算重口味啦, 湯底有味精+又點豉油辣醬, 飲o既唔係啤酒就汽水
咁要飲番啲蛇貴妃淫水解吓熱氣

引用:
原帖由 Klwong137 於 2019-1-18 07:31 AM 發表 查看引用來源

咁要飲番啲蛇貴妃淫水解吓熱氣
唔係愈飲愈興合合o既咩:smile_o05:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-1-18 08:52 AM 發表 查看引用來源

唔係愈飲愈興合合o既咩:smile_o05:
係越飲越清熱
果然有研究

个人爱好咯。。你受得个个味道就无问题。都系体现你完全满足这个男人。

我之前有个sp,好中意吹。。每次重要食晒,我问点解,句话尊重我。。

引用:
原帖由 卜卜星 於 2019-1-21 11:48 AM 發表 查看引用來源
个人爱好咯。。你受得个个味道就无问题。都系体现你完全满足这个男人。

我之前有个sp,好中意吹。。每次重要食晒,我问点解,句话尊重我。。
其實都係囉,吐落紙巾掉咗佢即係垃圾,吞晒佢係尊重D

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2019-1-13 10:31 AM 發表 查看引用來源
成日見D師姐最後射果刻主動話食精
情侶話係滿足對方,可解釋
但連第一次既SP, 一夜情等都話要食
其實係咁食得多會上癮?
真係咁好味嗎?(預左有人會叫自己試下咪知) ...
我有件SP 覺得可以補身

引用:
原帖由 Yui555 於 1/2/2019 08:14 AM 發表 查看引用來源

我有件SP 覺得可以補身
精液嘅主要成份係蛋白質。

其次係氨酸(係佢構成精液獨特嘅味道)同糖份(葡萄糖、果糖)。

再其次係若干人體內常見嘅礦物質、男人嘅蟲蟲(同其他DNA物質)。

最後係由男人身體排出嚟嘅細菌、病毒。

基本上,男人嘅精液確係含微量嘅營養價值。但如果真係想補身,要飲好多先得。例如好似啲精液片咁,“3時間80人120發射”嗰類。成班汁男爆射落個大碗度,由女優飲勝。

前往最後回覆