食精上 癮?

收藏  |  訂閱
25  2.2k

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-2-1 09:53 AM 發表 查看引用來源

精液嘅主要成份係蛋白質。

其次係氨酸(係佢構成精液獨特嘅味道)同糖份(葡萄糖、果糖)。

再其次係若干人體內常見嘅礦物質、男人嘅蟲蟲(同其他DNA物質)。

最後係由男人身體排出嚟嘅細菌、病毒。

基本上,男人嘅精液確係含微量嘅營養價值。但如果真係想補身,要飲好多先得。例如好似啲精液片咁,“3時間80人120發射”嗰類。成班汁男爆射落個大碗度,由女 ...
吞精呢樣o野我覺得最好唔好用營養角度去研究囉, 除非你真係當食藥咁食, 日日食,
同埋真係用好似吞維他命丸咁o既心態去吞而完全唔會聯想到性愛
作為女人都要老實, 吞精係因為淫, 因為想感受男人o既味道(我係覺得果股腥味好man呀),
再偉大d講係想人開心, 想得到"自己令男人慾仙慾死"果種成就感
而唔係因為蛋白質唔係想美容, 我唔信呢d野, 其實我連食維他命丸都唔信

第一次會唔慣,之後冇咩特別

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 4/2/2019 02:10 PM 發表 查看引用來源

吞精呢樣o野我覺得最好唔好用營養角度去研究囉, 除非你真係當食藥咁食, 日日食,
同埋真係用好似吞維他命丸咁o既心態去吞而完全唔會聯想到性愛
作為女人都要老實, 吞精係因為淫, 因為想感受男人o既味道(我係覺得果股腥味好man呀),
再偉大d講係想人開心, 想得到"自己令男人慾仙慾死"果種成就感
而唔係因為蛋白質唔係想美容, 我唔信呢d野, 其實我連食維他命丸都唔信 ...
話精液係一種良飲美食,當然只係講笑。

變態如小弟,徹頭撤尾係個精液控,都會承認精液絕非可口之物。

但嗰種腥,我覺得就係性嘅味道。同女人興奮時、高潮時流出嘅汁液一樣。

明知唔好聞,但好想聞。明知唔好食,但仍然想食。

我記得人生初3P嗰次,係小弟首次接觸到、聞到另一個人嘅精液。激戰過後,三個人嘅體味、汁味、口水味、精液味...混和住香水味,彌漫滿一室。係一種好性感、好催情嘅味道。

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2019-1-13 10:31 AM 發表 查看引用來源
成日見D師姐最後射果刻主動話食精
情侶話係滿足對方,可解釋
但連第一次既SP, 一夜情等都話要食
其實係咁食得多會上癮?
真係咁好味嗎?(預左有人會叫自己試下咪知) ...
第一次就唔會食
冇感情完全食唔落肚

引用:
原帖由 傷心小姐 於 2019-3-11 12:47 AM 發表 查看引用來源

第一次就唔會食
冇感情完全食唔落肚
但d味好惺,你頂得順咩?

引用:
原帖由 傷心小姐 於 2019-3-11 12:47 AM 發表 查看引用來源

第一次就唔會食
冇感情完全食唔落肚
但d味好惺,你頂得順咩?

前往最後回覆