上一頁下一頁
發新話題

有SP, SL, FWB入一入嚟

收藏  |  訂閱
116  5.3k

引用:
原帖由 傷心小姐 於 2019-3-14 08:16 PM 發表 查看引用來源

你潛水?
有冇搵你
岩岩 先一日, 
我同佢本身都唔係日日搵 , 未知佢搵唔搵我 。 
估佢會搵呱 

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-3-15 06:45 AM 發表 查看引用來源

中出係有但心態唔係留念囉... 射完都流返出黎啦, 有咩可以留?
淨係覺得我係斬纜果個, 有負於人需要補償, 最後一次要俾最直接最享受o既經過俾人
有得最直接最享受同貴妃交合...真係令人羨慕~

佢會為我織頸巾, 買role play制服同我玩
我就....um...都唔知算窩心定傻仔 lol 
有次同佢去爆完房, 第2日佢同我講唔見左隻耳環, 我番緊工都9秒9趕過去酒店問,
最後都係搵唔到...事後諗番起, 其實我係可以打電話過去問大左架, :smile_27:

引用:
原帖由 Shinano 於 2019-3-15 11:20 PM 發表 查看引用來源

有得最直接最享受同貴妃交合...真係令人羨慕~
好耐無聽過交合呢個term:smile_03:

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2019-3-18 10:38 AM 發表 查看引用來源
佢會為我織頸巾, 買role play制服同我玩
我就....um...都唔知算窩心定傻仔 lol
有次同佢去爆完房, 第2日佢同我講唔見左隻耳環, 我番緊工都9秒9趕過去酒店問,
最後都係搵唔到...事後諗番起, 其實我係可以打電話過去問大左架, :smile_27: ...
男人嘛, 想得到你肉體/ 對你肉體仲有好濃厚興趣果陣係咩都做得出
一齊o左一排之後可能電話都無個, whatsapp隔幾個鐘先回

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-3-18 11:32 AM 發表 查看引用來源

男人嘛, 想得到你肉體/ 對你肉體仲有好濃厚興趣果陣係咩都做得出
一齊o左一排之後可能電話都無個, whatsapp隔幾個鐘先回
喂~咪講到剩係得男人係咁wo! XDDDDD
咁事實上, 對方對我好, 我係會對佢更加好. 我份人好fair :smile_30:

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2019-3-18 01:13 PM 發表 查看引用來源

喂~咪講到剩係得男人係咁wo! XDDDDD
咁事實上, 對方對我好, 我係會對佢更加好. 我份人好fair :smile_30:
係o既係o既 女人衰起上o黎係可以衰過男人
淨係講fair一個字已經可以出本書
係有好多女人覺得被人上就等於人地欠o左佢o架, 要人做牛做馬送呢樣送果樣成個公主咁
呢d女人就算o係女性朋友堆入面都會不知不覺流露出一種仆街o既氣質出o黎, 我都好怕呢d人
(不過更加怕o既係佢身邊果個依然卑躬屈膝o既男人, 兩個我都想一巴車埋去:smile_30

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-3-18 01:36 PM 發表 查看引用來源

係o既係o既 女人衰起上o黎係可以衰過男人
淨係講fair一個字已經可以出本書
係有好多女人覺得被人上就等於人地欠o左佢o架, 要人做牛做馬送呢樣送果樣成個公主咁
呢d女人就算o係女性朋友堆入面都會不知不覺流露出一種仆街o既氣質出o黎, 我都好怕呢d人
(不過更加怕o既係佢身邊果個依然卑躬屈膝o既男人, 兩個我都想一巴車埋去:smile_30 ...
咪係囉, 明明我出汗多過你, 郁又我郁得多過你,
你一晚十次高潮, 我得個一次, 點解仲係覺得我欠左你咁 :smile_27:
利申: 咁我又未遇過D咁勢利既女人既..有D仲好好好好添...應該話勢利既女人唔會睇得上我 lol

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2019-3-18 01:45 PM 發表 查看引用來源

咪係囉, 明明我出汗多過你, 郁又我郁得多過你,
你一晚十次高潮, 我得個一次, 點解仲係覺得我欠左你咁 :smile_27:
利申: 咁我又未遇過D咁勢利既女人既..有D仲好好好好添...應該話勢利既女人唔會睇得上我 lol ...
哈哈哈哈哈:smile_03:
但男人果一次花款多好多嘛, 可以用套可以中出可以射面可以射口可以要人吞,
用手用腳幫你chok出黎又得, 波波大d又可以夾
女人都唔係個個可以一晚十次, 有d一次都無, 男人射完唔係個個都肯俾後戲

"果d女人"唔係叫勢利, 只係一個仆街:smile_03:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-3-18 01:57 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈哈:smile_03:
但男人果一次花款多好多嘛, 可以用套可以中出可以射面可以射口可以要人吞,
用手用腳幫你chok出黎又得, 波波大d又可以夾
女人都唔係個個可以一晚十次, 有d一次都無, 男人射完唔係個個都肯俾後戲

"果d女人"唔係叫勢利, 只係一個仆街:smile_03: ...
咁多花款, 都係中出最舒服
我又未試過射左而對方都未高潮, 我點都會忍到對方到左我先會射
男人既聖人mode長咁多, 想黎下一shot都要等好耐, 點睇都係男人蝕D =P

一世人流流長, 總會遇到幾個仆街 XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆