上一頁下一頁
發新話題

停不了的口交

收藏  |  訂閱
56  2.7k

引用:
原帖由 傷心小姐 於 2019-3-4 12:15 AM 發表 查看引用來源
試過戲院吹爆SP
好正好難忘
我都試過,好難忘,爽到我成身震哂

慢含咪仲快射,    含得越有FEEL   越硬越敏感

引用:
原帖由 生鏽的柱欄 於 2019-3-4 07:44 PM 發表 查看引用來源
慢含咪仲快射,    含得越有FEEL   越硬越敏感
中間會講下o野會停下嘛
其實亦係一個學習過程, 即係好似會舔唔同o既部位例如尿道口, 上面下面側面等等, 問對方邊度最敏感之類
亦都會停落o既捧住支o野觀賞, 奶下袋袋咁, 總之唔係全程啜啜啜
但係我發現好似係佢兩邊下面佢話最刺激會痺, 好舒服但係唔會想射 - 我都係主攻果度 可以玩好耐

恨死人咩.... 咁好口技,又比你控制埋幾時射
""好舒服但係唔會想射"" <----- 成晚唔訓比你吹住都制啦

不過我都係鐘意比人咁啜到雪雪聲多D

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-3-5 07:43 AM 發表 查看引用來源

中間會講下o野會停下嘛
其實亦係一個學習過程, 即係好似會舔唔同o既部位例如尿道口, 上面下面側面等等, 問對方邊度最敏感之類
亦都會停落o既捧住支o野觀賞, 奶下袋袋咁, 總之唔係全程啜啜啜
但係我發現好似係佢兩邊下面佢話最刺激會痺, 好舒服但係唔會想射 - 我都係主攻果度 可以玩好耐 ...
一定爽到癲😂

引用:
原帖由 傷心小姐 於 2019-2-26 08:24 AM 發表 查看引用來源
好鍾意含到雪雪聲
再奶袋袋,奶頭頭,成支奶
搞到佢典床典席
好有成功感
再加一兩下奶埋C眼仲正

引用:
原帖由 生鏽的柱欄 於 2019-3-5 06:09 PM 發表 查看引用來源
恨死人咩.... 咁好口技,又比你控制埋幾時射
""好舒服但係唔會想射"" <----- 成晚唔訓比你吹住都制啦

不過我都係鐘意比人咁啜到雪雪聲多D ...
咁既然你中意另外一款, 有咩好恨啫?:smile_30:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-3-6 12:28 PM 發表 查看引用來源

咁既然你中意另外一款, 有咩好恨啫?:smile_30:
兩種玩法都好正😂仲爽過就咁插

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-3-5 07:43 AM 發表 查看引用來源

中間會講下o野會停下嘛
但係我發現好似係佢兩邊下面佢話最刺激會痺, 好舒服但係唔會想射 - 我都係主攻果度 可以玩好耐 ...
俾你吹一晚都抵

引用:
原帖由 阿銘爺 於 2019-3-6 02:26 PM 發表 查看引用來源

俾你吹一晚都抵
忍得住成晚都唔想高潮先講啦:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆