上一頁下一頁
發新話題

有SP, SL, FWB入一入嚟

收藏  |  訂閱
116  5.3k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-3-20 06:49 AM 發表 查看引用來源

所以話囉... 之前都有人問過我差唔多問題,
點解唔再搵sp
我o既答覆係sp遊戲唔係人人都o岩玩, 尤其是容易動真感情o既人
性同愛好難完全獨立嘛, 做愛做愛, 做做下就會有愛:smile_30:
老實講就算係男朋友, 有d我答應同佢一齊o既開頭都係一般, 覺得佢個人都ok卦咁樣,
搞o左o野之後愈搞至愈中意人, 愈來愈沉迷/著迷同佢一齊...
大概係咁 ...
所以我都覺得動咗真情係控制唔到
自己點可以控制諗少啲
唔咁患得患失
冇咁鍾意
做愛做愛
做做吓只會更愛
沉船係愛又或者係鍾意
未沉可能只係好感
又或者享受對方為自己付出
未至於好心動動真情

引用:
原帖由 傷心小姐 於 2019-3-20 07:48 AM 發表 查看引用來源

自己點可以控制諗少啲
唔咁患得患失
冇咁鍾意
做愛做愛
做做吓只會更愛
沉船係愛又或者係鍾意
未沉可能只係好感
未至於好心動動真情 ...
嗯嗯... 付出...
仲爭少少囉個人覺得, 犧牲會貼切d
即係就講病痛, 付出係對咩人都可以囉,
朋友有病, 經過開打個電話問要唔要幫你帶外賣, 上到去有野要幫手我都唔介意做,
感覺都只係"吓? 哦, 咁要唔要幫手?" 咁樣
但係心愛o既人會再多一份心痛, 男朋友病(雖然佢好少),
見到佢唔舒服會好唔安樂, 可以o既話我真係會想同佢交換o架... 想痛果個係我
係咪好man呢 不過係真, 自己痛苦比睇住佢痛苦會快樂d
我覺得咁樣先算真係動左真情, 係愛同喜歡/中意o既分別
但當然愛都係要先由喜歡同中意開始架啦, 所以喜歡左但係feel到走唔到落去, 斬纜係最好o既辦法...
呢個階段斬都會唔開心, 但至少無失去愛人果種痛

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2019-3-19 07:05 PM 發表 查看引用來源

我多情, 但我長情
以前會沉, 宜家識控制, 最緊要我同佢都有共識, 知規矩
其實會有咩規矩? 
唔比另一半知 就可以繼續玩 ? 

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-3-20 08:59 AM 發表 查看引用來源

嗯嗯... 付出...
朋友有病, 經過開打個電話問要唔要幫你帶外賣, 上到去有野要幫手我都唔介意做,
見到佢唔舒服會好唔安樂, 可以o既話我真係會想同佢交換o架 ...
有時覺得耐唔耐有幻得幻失既感覺,自己都唔好受,又會有情緒,又冇喇喇發人脾氣,又會覺得自己付出左, 想對方一樣咁著緊自己。 
如果係咁,係唔係停一停,諗一諗仲繼續唔繼續落去吧 ? 

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-3-20 08:59 AM 發表 查看引用來源

嗯嗯... 付出...
見到佢唔舒服會好唔安樂, 可以o既話我真係會想同佢交換o架 ...
喜歡左但係feel到走唔到落去, 斬纜係最好o既辦法... 
👆我以前都會咁,但斬纜通常都唔容易,試過要好絕情先甩到身,傷害咗人個心又好唔安樂,話晒都親密過開心過...所以都係唔玩為妙

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-3-20 06:49 AM 發表 查看引用來源

所以話囉... 之前都有人問過我差唔多問題,
點解唔再搵sp
我o既答覆係sp遊戲唔係人人都o岩玩, 尤其是容易動真感情o既人
性同愛好難完全獨立嘛, 做愛做愛, 做做下就會有愛:smile_30:
老實講就算係男朋友, 有d我答應同佢一齊o既開頭都係一般, 覺得佢個人都ok卦咁樣,
搞o左o野之後愈搞至愈中意人, 愈來愈沉迷/著迷同佢一齊...
大概係咁 ...
exect7ly, 真係會愈做愈愛

引用:
原帖由 傷心小姐 於 2019-3-20 07:48 AM 發表 查看引用來源

自己點可以控制諗少啲
唔咁患得患失
冇咁鍾意
做愛做愛
做做吓只會更愛
沉船係愛又或者係鍾意
未沉可能只係好感
未至於好心動動真情 ...
可能我比較膚淺, 唔太明白沉左咁又點,
怕自己動左情會受傷害?
怕會離開唔到對方?
點解要去怕一D未發生既野而壓抑自己既感情

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2019-3-20 09:10 AM 發表 查看引用來源

其實會有咩規矩?
唔比另一半知 就可以繼續玩 ?  
我認為係識番屋企, 唔影響雙方既生活

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-3-20 10:03 AM 發表 查看引用來源

喜歡左但係feel到走唔到落去, 斬纜係最好o既辦法... 
👆我以前都會咁,但斬纜通常都唔容易,試過要好絕情先甩到身,傷害咗人個心又好唔安樂,話晒都親密過開心過...所以都係唔玩為妙 ...
1個沉就一定要斬
2邊沉應該好有愛戀感覺
要斬時就好似情侶分手咁慘

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2019-3-20 10:32 AM 發表 查看引用來源

可能我比較膚淺, 唔太明白沉左咁又點,
怕自己動左情會受傷害?
怕會離開唔到對方?
點解要去怕一D未發生既野而壓抑自己既感情
未動真情都算SL?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆