上一頁下一頁
發新話題

只喺同朋友分享老婆赤照大家覺得有無問題

收藏  |  訂閱
187  25.2k

引用:
原帖由 前晚肉肉弟弟 於 2019-9-18 10:44 AM 發表 查看引用來源

羨慕羨慕,多啲分享一下太太的靚相
必定 ! 大家都係,交流太太美艷!

引用:
原帖由 dvd750i 於 2019-9-18 10:48 AM 發表 查看引用來源

必定 ! 大家都係,交流太太美艷!
認同,大家分享太太的美艶。我太太也喜歡分享佢嘅胴體來表現四十多歲也不是很差的身型

引用:
原帖由 dvd750i 於 2019-9-18 10:06 AM 發表 查看引用來源

弟弟兄,你的天使太太,亦要拍多些寫真留念呀!
一些以前用即影即有相機拍攝的太太祼照

引用:
原帖由 前晚肉肉弟弟 於 2019-9-18 10:51 AM 發表 查看引用來源

認同,大家分享太太的美艶。我太太也喜歡分享佢嘅胴體來表現四十多歲也不是很差的身型

係,我太太就係話,比佢細年紀都不及佢而自豪 ! 我太太五十喇!係冇人知的![attach]10257624[/attach]

引用:
原帖由 前晚肉肉弟弟 於 2019-9-18 11:11 AM 發表 查看引用來源

一些以前用即影即有相機拍攝的太太祼照10257454
當年曾一次去相舗沖晒係在夏威夷!外國人很普通的事,香港不能 !

引用:
原帖由 dvd750i 於 2019-9-18 12:07 PM 發表 查看引用來源

係,我太太就係話,比佢細年紀都不及佢而自豪 ! 我太太五十喇!係冇人知的!
嘩你太太真本事,keep 到像三十多歲,羨慕羨慕

引用:
原帖由 dvd750i 於 2019-9-18 12:11 PM 發表 查看引用來源

當年曾一次去相舗沖晒係在夏威夷!外國人很普通的事,香港不能 !
香港就可以在專業攝影師影樓沖曬先得

引用:
原帖由 前晚肉肉弟弟 於 2019-9-18 12:27 PM 發表 查看引用來源

嘩你太太真本事,keep 到像三十多歲,羨慕羨慕
因為佢身材細粒(但波大),瓜子口面,白淨,約廿歲從事美容事業,識保養,又搵到錢,生活無憂,我又氹得佢開心,所以就保持年青.

引用:
原帖由 前晚肉肉弟弟 於 2019-9-18 12:28 PM 發表 查看引用來源

香港就可以在專業攝影師影樓沖曬先得
之後有數碼相機就可以盡情拍攝.

引用:
原帖由 dvd750i 於 2019-9-18 12:39 PM 發表 查看引用來源

因為佢身材細粒(但波大),瓜子口面,白淨,約廿歲從事美容事業,識保養,又搵到錢,生活無憂,我又氹得佢開心,所以就保持年青.
這就是你太太的不老秘方!心境和識保養同等重要

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆