上一頁下一頁
發新話題

只喺同朋友分享老婆赤照大家覺得有無問題

收藏  |  訂閱
187  25.2k

引用:
原帖由 dvd750i 於 2019-9-18 02:49 PM 發表 查看引用來源

大家夫妻要開心見誠享受,不能自私,佢有佢嘅情人,我有我情人,
而佢亦知道我好鍾意幾個朋友的太太!互不干涉!
你太太有沒有想睇住你和你的情人享受性愛?

引用:
原帖由 前晚肉肉弟弟 於 2019-9-18 02:52 PM 發表 查看引用來源

你太太有沒有想睇住你和你的情人享受性愛?
相反呢樣佢話接受唔到! 就係女人心胸窄!要體諒喇!
但佢就可以接受我與朋友同佢3P.因為3P之後佢話,覺得兩個男人玩,係唔同係好滋味享受,更上了癮!

引用:
原帖由 dvd750i 於 2019-9-18 02:58 PM 發表 查看引用來源

相反呢樣佢話接受唔到! 就係女人心胸窄!要體諒喇!
但佢就可以接受我與朋友同佢3P.因為3P之後佢話,覺得兩個男人玩,係唔同係好滋味享受,更上了癮!
你太太好豪放要不時玩3P

引用:
原帖由 前晚肉肉弟弟 於 2019-9-18 03:24 PM 發表 查看引用來源

你太太好豪放要不時玩3P
佢有冇都得,好怪。

引用:
原帖由 dvd750i 於 2019-9-18 03:32 PM 發表 查看引用來源

佢有冇都得,好怪。
有當然享受加多

引用:
原帖由 前晚肉肉弟弟 於 2019-9-18 03:33 PM 發表 查看引用來源

有當然享受加多
但佢要求較複雜。唔係阿豬阿狗都肯架。

引用:
原帖由 dvd750i 於 2019-9-18 03:37 PM 發表 查看引用來源

但佢要求較複雜。唔係阿豬阿狗都肯架。
當然要有咁上下先得

引用:
原帖由 前晚肉肉弟弟 於 2019-9-18 09:35 PM 發表 查看引用來源

當然要有咁上下先得
太太要朋友關係,常有來往共聚,經一段時間,令佢有好感,鍚佢,有佢心,氹得佢開心,而慢慢變為情人,才可會玩3P地步!因為太太係慢熱的!
曾與玩3P的朋友,全都比太太年輕,但個個都非常呵護太太,所以能得太太歡心!

引用:
原帖由 dvd750i 於 2019-9-18 09:50 PM 發表 查看引用來源

太太要朋友關係,常有來往共聚,經一段時間,令佢有好感,鍚佢,有佢心,氹得佢開心,而慢慢變為情人,才可會玩3P地步!因為太太係慢熱的!
曾與玩3P的朋友,全都比太太年輕,但個個都非常呵護太太,所以能得太太歡心! ...
最緊要佢喜歡

引用:
原帖由 前晚肉肉弟弟 於 2019-9-18 10:42 PM 發表 查看引用來源

最緊要佢喜歡
女人係咁刁蠻喇 ! 最忌不能克意為求佔有佢/3P目的,而令佢有所顧忌 !但喜歡佢的朋友都好叻,不會被識破,另外也對我非常好,亦令太太開心!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆