有冇女士試過比男伴插幾十下又停下幾分鐘, 持續好耐好多次?

收藏  |  訂閱
11  1.1k

有冇女士試過比男伴插幾十下又停下幾分鐘, 持續好耐好多次?

妳地有咩滿覺? 好過癮? 唔夠喉? 都OK既? "好煩, 快D射啦"?

我幻想係一邊睇電視一面咁樣插下又停下, 隨時可以挨到套戲完場先射, 就怕女伴唔高興

偶一為之,條女一定happy。

尤其係,吼條女煲緊劇,佢有佢睇你有你插,甚至好似時間停止器咁俾你打橫打掂全穴任插,都味話唔爽呀喂!

不過,如果餐餐揼佢波鐘,睇電視又要睇溫布頓賽事重溫:費達拿對拿度2008決賽,咁就陰功啲。條女個妹妹會好快唔使要!

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-4-1 04:36 PM 發表 查看引用來源
偶一為之,條女一定happy。

尤其係,吼條女煲緊劇,佢有佢睇你有你插,甚至好似時間停止器咁俾你打橫打掂全穴任插,都味話唔爽呀喂!

不過,如果餐餐揼佢波鐘,睇電視又要睇溫布頓賽事重溫:費達拿對拿度2008決賽,咁就陰功啲。條女個妹妹會好快唔使要! ...
個掛住睇電視分哂心你唔軟佢都乾,你話睇四仔都或者可以,但睇四仔可能你會更快頂唔順

我覺得應該會癲 
但問題係你點解會想咁做

引用:
原帖由 omgking 於 1/4/2019 08:05 PM 發表 查看引用來源

個掛住睇電視分哂心你唔軟佢都乾,你話睇四仔都或者可以,但睇四仔可能你會更快頂唔順
小弟比較幸運,硬度同濕度(小弟前列腺液超多,不斷流)要維持兩三粒鐘完全冇問題。

唯一擔心係條女嘅下體被摧殘 — 插到痛,同插到腫。講真。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2/4/2019 12:21 PM 發表 查看引用來源
我覺得應該會癲 
但問題係你點解會想咁做
因為性太美好,想將時間凝住,嚟慢慢享受。

就好似去食一餐好正嘅自助餐咁,你會想舒舒服服坐低,開枝靚餐酒,影幾張selfie,然後施施然行去攞嘢食。唔會太心急質飽個肚,反而想食吓唞吓,慢慢享受。

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-4-2 02:12 PM 發表 查看引用來源

因為性太美好,想將時間凝住,嚟慢慢享受。

就好似去食一餐好正嘅自助餐咁,你會想舒舒服服坐低,開枝靚餐酒,影幾張selfie,然後施施然行去攞嘢食。唔會太心急質飽個肚,反而想食吓唞吓,慢慢享受。 ...
:smile_o10:根據本宮自助餐同BBQ多o既經驗, 其實慢慢歎反而歎得少, 即係更加易飽食得唔多囉
雖然又唔係話一定要食回本咁, buffet我都係頭盤主菜甜品各一碟咋,
bbq含兩三條腸一隻雞翼一塊咬幾啖就俾o左大王o既肉扒加一堆棉花糖
都係言歸正傳以免被屌, 有快感應該想快d高潮吧... 美好就多做幾次, 我覺得無必要咁樣拖囉
即係有人話男人早泄因為打飛機, 打果陣唔駛向人負責所以可以快, 久而久之就變成早泄,
咁調返轉黎講, 咁樣dump波鐘法係咪又會搞到射唔出呢
最重要一點, 女性期望有o既"持久"係指不停插插好耐都唔射囉! 唔係久唔久埋黎拮幾吓然後睇電視
做愛過程同行婚禮一樣都想自己係主角, 人地焦點都落晒o係自己身上
咁hea住o黎插真係屌你老味算咩意思啫?

耐唔代表質素好

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 3/4/2019 09:50 AM 發表 查看引用來源

:smile_o10:根據本宮自助餐同BBQ多o既經驗, 其實慢慢歎反而歎得少, 即係更加易飽食得唔多囉
雖然又唔係話一定要食回本咁, buffet我都係頭盤主菜甜品各一碟咋,
bbq含兩三條腸一隻雞翼一塊咬幾啖就俾o左大王o既肉扒加一堆棉花糖
都係言歸正傳以免被屌, 有快感應該想快d高潮吧... 美好就多做幾次, 我覺得無必要咁樣拖囉
即係有人話男人早泄因為打飛機, 打果 ...
小弟承認自助餐個比喻係膠咗少少。只係冇諗過咁都被娘娘問候啫。

插吓hea吓睇半集Running Man煮吓飯仔然之後再插過,有得射固然開心,但射唔出亦無須俾太大壓力(見條女攰,我會識做扮內射咗),輕鬆造愛,我覺得咁樣幾開心。

插幾下....你停下...係你停既時候...你會做咩先??

會唔會摸下位女士身體....玩下波、捽下lin咁....
摸下又插下咁??

前往最後回覆