上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.4k

zzz gdnite

引用:
原帖由 joe888 於 2008-5-7 02:05 AM 發表
我諗唔會放過妳喇咁正
你指當時夜晚見到我?
其實你地唔驚? 夜晚有個女仔企係山上
引用:
原帖由 don_giovanni 於 2008-5-7 02:07 AM 發表
其實一個人都未必夠膽走咁辟,現在最多駕車到大尾督水霸瞓一晚.....
如果上山我男人都有點驚....
佩服
我都係日頭行到天黑先留夜咋, 夜晚係上面好寧靜好安全
引用:
原帖由 Buzzlightyearvv 於 2008-5-7 02:07 AM 發表
zzz gdnite
goodnite la
下次記得唔使訓前send句night msg, 因為我去訓都唔會留言既

回復 662# 的帖子

同埋啲fd一齊有咩好驚喎
俗語有云:
<<有衰唔怕衰
        最緊要大堆>>

你指當時夜晚見到我?

sure will have a shock la

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-7 02:11 AM 發表

你指當時夜晚見到我?

我都係日頭行到天黑先留夜咋, 夜晚係上面好寧靜好安全
成晚一個人流流長,半夜起身想走點算?
一個人成晚不悶嗎?
比我?除非好快就瞓著,重要半夜唔好醒先得....

有書睇或者有歌聽可能好一點.....

享受孤獨,你也是一個愛思考的人嗎?

其實冇嘢咬嘅咩 如果有蟲爬入去點算呀

引用:
原帖由 joe888 於 2008-5-7 02:16 AM 發表
同埋啲fd一齊有咩好驚喎
俗語有云:
你同你d fds平時一定玩得好埋啦
萬一我真係女鬼,你會第一個走,定係叫晒你班fds走先?
引用:
原帖由 don_giovanni 於 2008-5-7 02:16 AM 發表

成晚一個人流流長,半夜起身想走點算?
一個人成晚不悶嗎?
比我?除非好快就瞓著,重要半夜唔好醒先得....

有書睇或者有歌聽可能好一點.....

享受孤獨,你也是一個愛思考的人嗎?
平時咁多野做,咁多節目,比段時間自己寧靜都係好事黎既

引用:
原帖由 joe888 於 2008-5-7 02:22 AM 發表
其實冇嘢咬嘅咩 如果有蟲爬入去點算呀
天熱就話啫, 天冷高山上係冇乜昆蟲架

張相係日出定日落影?有少少剪影feel,好得呀!如果夠大可以做wallpaper,肯定獨一無二:smile_40:

回復 668# 的帖子

同妳做完咪睇埋日出亠齊走囉
天泠咪好易凍僵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆