上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.4k

引用:
原帖由 KAJIF 於 2008-5-9 12:06 AM 發表
嘩,你真好嘢.佢地肯定好enjoy,
比我都會同你做..........
佢地有冇再嬲你幾時夜晚再行山.小心佢地叫埋d朋友嚟,玩10p
冇留佢地contact呀,第二朝好早起身就離開左佢地
我諗就算遇返,都未知認得我個樣
真係野外10p我諗我未做死已經比佢地d臭汗味濃死 hehe
經過果次先知自己受得起三個男人唔沖涼就同我做. 比著平時就唔得啦,一定要佢地沖涼

回覆 701# 的帖子

從妳身型後進式同女上男下就最正

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-7 11:01 PM 發表

日落影既,但好黑

試得多就唔覺得凍啦,都係16-20度啫,唔係好凍

thank 你都係大自然愛好者?

上山過夜只想靜一靜,冇什麼事情做,只係看星看風景,四處散步
即使有fds一起去,夜晚 ...
都算係既,不過工作,家庭令我無機會好似以前咁,四日三夜行山,一生難忘

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-9 12:23 AM 發表

經過果次先知自己受得起三個男人唔沖涼就同我做. 比著平時就唔得啦,一定要 ...
下次去下d水澗...o係水中大戰好d...做完..仲可以沖埋涼..:smile_30:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-8 07:53 PM 發表

經過果次先知自己受得起三個男人唔沖涼就同我做. 比著平時就唔得啦,一定要 ...
因為剌激可忍受一切.比我就會整場morning Q 先啦.冇乜幾何曰出打野戰,幾浪漫

引用:
原帖由 KAJIF 於 2008-5-9 12:51 AM 發表
因為剌激可忍受一切.比我就會整場morning Q 先啦.冇乜幾何曰出打野戰,幾浪漫
我怕佢地唔捨得,先朝早走左
morning q唔係未試過,不過係一個人啫
引用:
原帖由 舊類型人 於 2008-5-9 12:45 AM 發表
下次去下d水澗...o係水中大戰好d...做完..仲可以沖埋涼..:smile_30:
山澗做又唔得,怕細菌發炎呀
引用:
原帖由 自在逍遙 於 2008-5-9 12:37 AM 發表
都算係既,不過工作,家庭令我無機會好似以前咁,四日三夜行山,一生難忘
好多快樂回憶過去左就好難回味返,要珍惜現在

回覆 706# 的帖子

吓!自己一個人morningQ 咁趣怪:smile_41:

引用:
原帖由 joe888 於 2008-5-9 01:00 AM 發表
吓!自己一個人morningQ 咁趣怪:smile_41:
係另外幾次黎既, 又係類似情況.
不過唔係幾次都係係山上比人發現,有時只係同行相識一齊玩天光

回覆 708# 的帖子

哦!同埋sp一齊行山兼打野戰

EdenAngela

你吾怕汗水尿味幫三個亞伯含晒,

其實佢地三個有無幫你奶番呢?
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-9 01:03 AM 發表

係另外幾次黎既, 又係類似情況.
不過唔係幾次都係係山上比人發現,有時只係同行相識一齊玩天光

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆