上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.4k

回覆 698# 的帖子

:兩次都係個咸濕鬼佬黎,但好man好健碩:

同咸濕鬼佬打野戰,唔知樓主有無用 dom dom ?
如果無用 dom dom 而係打真軍,咁咪好以ons唔用套差唔多?
覺得D鬼佬好濫交,好危險!!

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-9 01:17 發表
其實果次都幾例外,我之前都講過當晚比自己放縱一次當隻野獸
汗臭尿味接受到既照做照吞,務求要佢地事後掛住我
:smile_45:  女人~ 真係利害  :smile_39:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-8 11:24 PM 發表

你係國內人黎既? 邊個地方住架
國內真係污染得太快,旅遊地區更加商業化好多
我系深圳噶,,依家系澳洲讀書中,,
你d相好正吖,,,:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-8 09:16 PM 發表

蟻多數有一定路線行既,實泥既短草,附近冇樹冇石,都好少比蟻咬
果然有行山和野戰經驗.

已耐無去行山露營, 好羨慕&佩服樓主.
另外, 妳d相&經歷實在太正啦:smile_46:
Thanks for sharing.:smile_30:

YES, 草都會界損我架~

一粒砂仔都會 un 親我, 無理由淨係企起度嚟做,  :smile_04:
正面 or doggie 都要全程罰企, 吾好玩~
引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-5-9 07:22 AM 發表
你不宜打野戰

會點?一於做到你唔想做為止

引用:
原帖由 joe888 於 2008-5-9 12:30 AM 發表
從妳身型後進式同女上男下就最正
我就話乜野花式都咁正:smile_40: :smile_47:

引用:
原帖由 don_giovanni 於 2008-5-7 01:44 AM 發表
鹿巢望向石芽?
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-7 01:51 AM 發表
bingo
張相係自拍定人地幫手影 :smile_14:

引用:
原帖由 chowlapkei 於 2008-5-10 07:27 PM 發表
張相係自拍定人地幫手影 :smile_14:
hello 好彩臨出門睇到你個posts
兩張都係擺定部機開時間制即走開就影
而且係借朋友唔用既舊機, 所以影得唔係好好,好幾張都失敗del晒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆