上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.6k

我覺得你下面第二張最令

引用:
原帖由 fung9258 於 2008-5-10 07:42 PM 發表
我覺得你下面第二張最令
真係好想望勻佢全身呢

angela.....不如分享下你同鬼佬既經驗啦

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-10 07:39 PM 發表

hello 好彩臨出門睇到你個posts
兩張都係擺定部機開時間制即走開就影
而且係借朋友唔用既舊機, 所以影得唔係好好,好幾張都失敗del晒
有冇影全身架 :smile_13:

引用:
原帖由 小柔柔 於 2008-5-9 01:22 PM 發表
YES, 草都會界損我架~

一粒砂仔都會 un 親我, 無理由淨係企起度嚟做,  :smile_04:
正面 or doggie 都要全程罰企, 吾好玩~
你有無試過喺架車頭冚上面造過呀?:smile_41: :smile_41: :smile_41:

回覆 730# 的帖子

the right hand side photo quite clear...not bad

Edenangela,
Was the picture in the right taken in 雙廘?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-9 12:57 AM 發表

我怕佢地唔捨得,先朝早走左
morning q唔係未試過,不過係一個人啫

山澗做又唔得,怕細菌發炎呀

好多快樂回憶過去左就好難回味返,要珍惜現在
所以有時都後悔錯失好多令自己可以回味既機會

簽名檔個兩張石澗裸背相真係影得好靚,加上光天白日妳都敢影,實在忍唔住離題都要讚兩句!
不過一張就有身冇頭,另一張就有頭冇腳,可以post一張有完整全身的嗎?

引用:
原帖由 holland1988 於 2008-5-11 12:27 AM 發表
Edenangela,
Was the picture in the right taken in 雙廘?
睇黎你行過喎
引用:
原帖由 macrossking 於 2008-5-11 04:55 AM 發表
簽名檔個兩張石澗裸背相真係影得好靚,加上光天白日妳都敢影,實在忍唔住離題都要讚兩句!
不過一張就有身冇頭,另一張就有頭冇腳,可以post一張有完整全身的嗎?
完整全身既唔可以post係度呢, 打格仔整到張相似日本av冇美感

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆