上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (搬版重ok)同工人姐姐發生關係,之後....

收藏  |  訂閱
73  53.2k

Mia佢不停咁吞...吐.....吞.....吐,條脷係咁不停咁轉呀轉,而我合埋雙眼,張條撚完全找托比佢,似乎佢好清楚男人的敏感位置,佢主力攻擊嗰度,而且佢又再加快吞吐速度,而且食到𠽌𠽌聲好似食雪條咁。哇,我有種想射感覺,我即刻雙手捉住佢頭髮唔好比咁快,佢似乎知我射,佢個口慢慢離開我條丁,跟住一條又粗又長口水絲(其實我都分唔清係佢啲口水還是我條撚的分泌物)連接住條撚和佢個口。佢怕我射,轉場玩我袋袋,等我回下氣。
佢又半挑逗半開玩笑咁問:do you enjoy?
而我已經有氣回佢,點頭就算。
佢見我揸袋好似冇咩反應,佢又再吞食我條丁。今次佢好用力咁壓到底,我條丁隊到佢喉深深處,佢似用力過度,深得滯,佢開始標眼水。哈!又幾過癮喎!見到佢咁表情,慾火重燃。佢見我返晒黎,佢好似裝鍋輪增壓引擎咁比頭先仲快幾倍速度。

引用:
原帖由 2016hk 於 2019-1-7 03:50 PM 發表 查看引用來源
相信你讀緊中學。
你留下之後內容有講,只是未更新到

引用:
原帖由 patricklau13 於 2019-1-7 05:47 PM 發表 查看引用來源

你留下之後內容有講,只是未更新到
唔似,你重有閒情约女朋友睇戲。

引用:
原帖由 2016hk 於 2019-1-7 06:24 PM 發表 查看引用來源

唔似,你重有閒情约女朋友睇戲。
多謝尸兄留言,是的。昨天先同女友睇大黃蜂

屌!仆街!就係要射的臨界點之間,我死忍唔射住,咁難得有人肯幫我含丁,下次唔知幾時,而且這是口交第一次,我要留下難忘回憶,我都佩服我意志,佢真係想吹爆我,佢用另一隻手掃我袋底再慢慢掃去肛門,唉!唉!頂!咁撚舒服嘅,佢條脷狂轉我丁頭,個咀唇也頂留係丁頭上狂吸「絕」,另一隻手係條撚中間狂打飛機,呢幾個動作同時持續高速進行。其實我有少少怕口爆佢,唔知佢介唔介意,佢好似知我諗乜,佢抬頭望我笑一笑,示意我放射爆佢個咀。嘶~~!我不能再忍,我菊花一緊,patpat 用力一收緊,子彈已上膛,我一手捉住佢個頭借力向下壓,丁頭又隊入佢喉嚨深處,我十幾億精如火山爆發,一,二,三,四.....可能忍得太耐,射得特別多,就如大帥哥話齋,high 到噴汁。佢今次眼水鼻水一齊流,深喉兼口爆,一次滿足兩個願望。而Mia就慘慘豬啦,因為射完我仲回味緊唔記得我仲用力㩒實佢個頭,佢完全講唔到嘢,𠲖𠲖嗯嗯咁!再者頂住喉嚨黎射,我精液「一步到胃」我諗佢連吞的機會都冇。佢狂拍我大腿我先回過神,我鬆開雙手。佢抬頭望住佢由憐生愛,佢竟然係度狂流眼水。

完喇?!

引用:
原帖由 mich1694 於 2019-1-7 05:17 PM 發表 查看引用來源

咁樓主似乎係暗示緊你中左伏,被條賓威脅番轉頭,不外乎都係屈錢或者要樓主做她性奴,供佢洩慾。
兩者偕不

引用:
原帖由 蔚藍色的雨雲 於 2019-1-7 10:50 PM 發表 查看引用來源
完喇?!
有排都未,我哋最近先settle down 

咁快無货😒

引用:
原帖由 yausm1234 於 2019-1-8 07:34 AM 發表 查看引用來源
咁快無货😒
返工慢少少

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆