上一頁下一頁
發新話題

有無人鍾意伴侶send自己D性感相比對方睇?

收藏  |  訂閱
123  2.9k

有無人鍾意伴侶send自己D性感相比對方睇?

我就好鍾意睇女友D相, :smile_47: 不過佢就唔係好主動, 多數係我問佢先比我睇~~~  

P.S.: 唔好問我拎相睇, 我唔會公開或交換相, 始終要尊重女友麻.

引用:
原帖由 ACT 於 2019-1-16 05:46 PM 發表 查看引用來源
我就好鍾意睇女友D相, :smile_47: 不過佢就唔係好主動, 多數係我問佢先比我睇~~~  

P.S.: 唔好問我拎相睇, 我唔會公開或交換相, 始終要尊重女友麻. ...
:smile_38::smile_38:  岩聽

引用:
原帖由 ACT 於 2019-1-16 05:46 PM 發表 查看引用來源
我就好鍾意睇女友D相, :smile_47: 不過佢就唔係好主動, 多數係我問佢先比我睇~~~  

P.S.: 唔好問我拎相睇, 我唔會公開或交換相, 始終要尊重女友麻.
思想正確

會send但一定唔會裸

我成日叫老婆喺公司廁所影裸照,send俾我。

如果佢同佢D女人fd去旅行,都會叫佢send

引用:
原帖由 cc19880910 於 2019-1-17 07:47 AM 發表 查看引用來源
我成日叫老婆喺公司廁所影裸照,send俾我。

如果佢同佢D女人fd去旅行,都會叫佢send
我都有叫佢返公時sent比我睇呀, 依段時間仲刺激~~

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-1-17 06:50 AM 發表 查看引用來源
會send但一定唔會裸
咁會是那一類衫影呢?只是動作性感定點?

引用:
原帖由 ACT 於 2019-1-17 09:05 AM 發表 查看引用來源

咁會是那一類衫影呢?只是動作性感定點?
新買o既衫影o黎向人報告, 鞋都會,
多數係影o下腿, 返工/出街影o下著o既高爭鞋, o係屋企hea會影o下梳化或者床上面一對腳咁
擺性感pose我唔曉!

引用:
原帖由 ACT 於 2019-1-17 09:04 AM 發表 查看引用來源

我都有叫佢返公時sent比我睇呀, 依段時間仲刺激~~
祼照刺激D

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-1-17 09:25 AM 發表 查看引用來源

新買o既衫影o黎向人報告, 鞋都會,
多數係影o下腿, 返工/出街影o下著o既高爭鞋, o係屋企hea會影o下梳化或者床上面一對腳咁
擺性感pose我唔曉!
只要露上露下就可以了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆