上一頁下一頁
發新話題

9-MAY-2007 即時臨場放料專區~投注項目~投注貼圖請在此發放~

收藏  |  訂閱
124  4.3k

引用:
原帖由 情中情 於 2007-5-9 10:33 PM 發表
:071: 各位巴打
買左R/8     1非我莫屬/ 7飛躍龍門PQ  有無機
尾呢幾場個場地似乎放左出嚟無得追,師兄小心.....:092:

靚當家-自然好,勁好聲,創佳績

靚當家  w/p   200
靚當家-自然好,勁好聲,創佳績   50

R8
1+2+3 QQP:034: :034: :034:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-5-9 10:33 PM 發表

彩虹兄,呢場無心水,咪買$10當睇馬費囉.....今日暫時都有少少斬穫.....:122:

09-MAY-2007
20:28
跑馬地
星期三
過關 獨贏
3X4
4 場    10 五彩繽紛
5 場    9 多樂寶
6 場    8 皇者之 ...
冇呀...今晚輸緊幾十...我諗買埋呢場都預百鬆d啦預...哈...買左10蚊撐阿香港仔場架勒...:096:

引用:
原帖由 情中情 於 2007-5-9 10:33 PM 發表
:071: 各位巴打
買左R/8     1非我莫屬/ 7飛躍龍門PQ  有無機
情兄,,,,呢隻飛躍龍門好似已經開始退化:071:

叼,搶錢

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 10:45 PM 發表

冇呀...今晚輸緊幾十...我諗買埋呢場都預百鬆d啦預...哈...買左10蚊撐阿香港仔場架勒...:096:
彩虹兄真係咁細,,,不過我都係,,,到呢場都只係輸幾十蚊,:071:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-5-9 10:47 PM 發表

彩虹兄真係咁細,,,不過我都係,,,到呢場都只係輸幾十蚊,:071:
budget 200...而家都買左岩岩一半左右咋嘛...贏左呢場既話一定有利潤...:096:

引用:
原帖由 土豆  於 2007-5-9 10:43 PM 發表
靚當家  w/p   200
靚當家-自然好,勁好聲,創佳績   50
開5-9就大熱q喎,:122:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆