上一頁下一頁
發新話題

9-MAY-2007 即時臨場放料專區~投注項目~投注貼圖請在此發放~

收藏  |  訂閱
124  4.3k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 11:06 PM 發表

衰佬...有好野都唔益我...明知我今晚冇做功課...:043:

你2個衰仔收埋食...可惡...:096:
今日有兩人pm我買貼士,畀兩隻都有魅力漢子
一個全有P,一個剩中魅力漢子
問我實講:071: 唔問我唔通叫人買:096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-5-9 11:08 PM 發表

好彩臨尾跟埋職業兄隻 6.......:036:

09-MAY-2007
22:45
跑馬地
星期三
四連環
8 場    4 高智慧 + 5 勁好聲 +
           9 創佳績 拖 1 非我莫屬 +
           3 自然好+ 6 魅力漢子 ...
都要你信敢下注先得:036:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-9 11:04 PM 發表

你又吾早d講:122: 等我度馬時可留意吓嗎:071:
我都係今午先刨:096:
上周日有場千二跑(熊中雄贏個場),95分區佢可以跑,
揀呢場1650呢搏你唔信

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-9 11:10 PM 發表

今日有兩人pm我買貼士,畀兩隻都有魅力漢子
一個全有P,一個剩中魅力漢子
問我實講:071: 唔問我唔通叫人買:096:
話明今晚跟係地搵食啦衰佬...平時講真我少跟人買...今晚真係想跟...因為自己冇點做過功課...星期6先有時間刨...:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 11:18 PM 發表

話明今晚跟係地搵食啦衰佬...平時講真我少跟人買...今晚真係想跟...因為自己冇點做過功課...星期6先有時間刨...:096:
周六...早兩日已度好:097: :098:
反而今晚d馬我今午先刨

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-9 11:17 PM 發表

我都係今午先刨:096:
上周日有場千二跑(熊中雄贏個場),95分區佢可以跑,
揀呢場1650呢搏你唔信
衰公:096: 吾通我又要pm問同貼士:071: :096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 11:18 PM 發表

彩虹兄,等你星期六嘅提供......:131:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-9 11:25 PM 發表

衰公:096: 吾通我又要pm問同貼士:071: :096:
唔係咁意思,問就必答,唔問唔通周圍叫人買咩,實中架

引用:
原帖由 auindi 於 2007-5-9 11:26 PM 發表

彩虹兄,等你星期六嘅提供......:131:
你準好多...哈....睇你今晚既彪炳戰績就知auindi兄先係高手...你俾番幾隻我跟你買就差不多....:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-9 11:21 PM 發表

周六...早兩日已度好:097: :098:
反而今晚d馬我今午先刨
哈...今次會唔會出post先衰佬...:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆