性與愛可否分開

收藏  |  訂閱
16  776

理論上係可以o既亦都做過, 但一來差d沉o左船二來中意挑戰所以宜家唔再咁做! 
挑戰意思係指男方, 你地就係中意新鮮刺激, 所以可以令同一個人對自己keep住果種熱情有難度, 我就係中意從差能廚人地之中得到快感:smile_30:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-1-11 09:15 AM 發表 查看引用來源
理論上係可以o既亦都做過, 但一來差d沉o左船二來中意挑戰所以宜家唔再咁做! 
挑戰意思係指男方, 你地就係中意新鮮刺激, 所以可以令同一個人對自己keep住果種熱情有難度, 我就係中意從差能廚人地之中得到快感:smile_30: ...
你地次次都分析得好細膩👍

總之無feel我就唔會上房,唔一定係愛,起碼嗰刻要好想比佢進入先得
入到房先比人彈鐘真係好hurt

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-1-8 12:57 PM 發表 查看引用來源
視乎“愛”嘅定義。

如果“愛”係指有好感、合眼緣,sure。冇好感,冇食欲,點食得落?你叫阿樂食吳若A,條友餓死都唔肯啦!

但如果愛係“愛情”,咁,C兄,我懷疑你仲係一個腦筍未生埋嘅宅男。唔使擔心,小弟曾經都經歷過呢個階段。 ...
本人都有返咁上下年紀,後生果陣成日係老蘭玩完第二日即刻返工.

可能只係年紀大左,心態都唔同左

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-1-11 09:15 AM 發表 查看引用來源
挑戰意思係指男方, 你地就係中意新鮮刺激, 所以可以令同一個人對自己keep住果種熱情有難度, 我就係中意從差能廚人地之中得到快感:smile_30: ...
請問你會點樣差能廚男人而得到快感?

引用:
我都試過差d 沉就閃人, 一係feel一個男人開始緊張我就走人。 
咁樣就可以做到 性愛分開 。 

引用:
原帖由 貪杯的靈魂 於 2019-1-15 12:04 PM 發表 查看引用來源

請問你會點樣差能廚男人而得到快感?
上一句咪係囉 其實係差能廚男人中意新鮮呢個天性, 亦可以話係差能廚自己
諗新玩意同佢玩, 或者挑戰自己去迎合對方口味

樓主好特別,男人正常係性與愛分開,可以單純肉體關係

前往最後回覆