上一頁下一頁
發新話題

[其他及另類] 〔新鮮出爐〕【04月21日】Windows XP 翻版變正版 09年最新破解 只須需時1秒鐘

收藏  |  訂閱
2.0k  482.7k

2009年04月09日檢查線:
可更新、可通正版驗證

引用:
原帖由 tccatlover 於 2009-4-9 01:13 PM 發表 查看引用來源
引用:

原帖由 tccatlover 於 2009-4-8 03:49 PM 發表
    請求求我, 我連你個program都入唔到去, 我o岩o岩 DL左, 而家部機係sp1, 都未update
    我一按你個program見到個dos 黑色框半秒都冇就即刻跳返出去 ...
咁神奇:smile_41:
咁一係你叫friend down完send比你試下

see see

回覆 1962# 的帖子

引用:

原帖由 tccatlover 於 2009-4-9 01:13 PM 發表
    引用:

原帖由 tccatlover 於 2009-4-8 03:49 PM 發表
        請求求我, 我連你個program都入唔到去, 我o岩o岩 DL左, 而家部機係sp1, 都未update
        我一按你個program見到個dos 黑色框半秒都冇就即刻跳返出去 ...

咁神奇
咁一係你叫friend down完send比你試下

=======================================
我已經試過使用friend down完send比我個program.  
又試過再一次 down 今日 (9 APR) 個program再試.  
我一按個program still 見到個dos 黑色框半秒都冇就即刻跳返出去.

我已經 關防毒 !  (點check 重有冇防毒還沒有關閉?  唔 識點做 ? )
檔案是31.5kb
我沒裝主題.
Still Cannot!
我用English WIN XP. 唔知道有冇關係?

希望板主再一次 HELP  HELP !!!:smile_27: :smile_27: :smile_30:
T H A N K     Y O U !!!!

好掂呀!多謝你的幫忙。
感激你的分享。

引用:
原帖由 tccatlover 於 2009-4-9 06:47 PM 發表 查看引用來源
引用:

原帖由 tccatlover 於 2009-4-9 01:13 PM 發表
    引用:

請求求我, 我連你個program都入唔到去, 我o岩o岩 DL左, 而家部機係sp1, 都 ...
無關係架
點樣半秒無左:smile_41:

得左啦@@
係唔係可以用自動更新??

引用:
原帖由 fred244us333 於 2009-4-9 04:56 PM 發表 查看引用來源
板主個window咩事(如圖)?有冇解決方法  萬分感謝
樓主呀....我都係出現上面的畫面, 用左ccracker 1.3 同 Remove WGA 1.2
之後
開機冇耐右下角都仲係有個icon,話我仲有得番幾多日要啟動
應該點攪好,thx
因為得番 11日ja

來研究看看 大大的分享  謝謝囉 剛好重灌  不能 驗證正在傷腦筋

引用:
原帖由 dc530 於 2009-4-10 02:13 AM 發表 查看引用來源

樓主呀....我都係出現上面的畫面, 用左ccracker 1.3 同 Remove WGA 1.2
之後
開機冇耐右下角都仲係有個icon,話我仲有得番幾多日要啟動
應該點攪好,thx
因為得番 11日ja
啟動應該係用呢CStarter:smile_44:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8769092

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆