上一頁下一頁
發新話題

[其他及另類] 〔新鮮出爐〕【04月21日】Windows XP 翻版變正版 09年最新破解 只須需時1秒鐘

收藏  |  訂閱
2.0k  482.7k

引用:
原帖由 ko192 於 2009-4-10 09:48 PM 發表 查看引用來源
佢話無法複製檔案 無法讀取來源檔案或(池)碟

頭左睇之前果2頁 試過關防毒都唔得....
我到係同佢一樣

thx 樓主 好得呀 yayayay!!!!!!!

thx你先
好正呀你個野, 我已經通過左驗證

不過唔知點解 我上左去window update 個網佢用active x 判斷我個window版本之後就過唔到  佢唔俾我update

話: 網站發生問題,且無法顯示您嘗試檢視的頁面。下面提供的選項或許能協助您解決此問題。
[錯誤代碼: 0x80072EE7]

我已經用左佢個active x 個個野,都係唔得
so 想問下 問題係邊到

盼望樓主的解答, thx a lot

引用:
原帖由 笨Mon 於 2009-4-11 01:18 AM 發表 查看引用來源

我到係同佢一樣
我都係呀

引用:
原帖由 poonpoon_211 於 2009-4-11 03:40 AM 發表 查看引用來源
thx你先
好正呀你個野, 我已經通過左驗證

不過唔知點解 我上左去window update 個網佢用active x 判斷我個window版本之後就過唔到  佢唔俾我update

話: 網站發生問題,且無法顯示您嘗試檢視的頁 ...
其實我已經放左係使用說明又唔睇:smile_27:

2008年6月13日:
如下載後更新後無法安裝請上這個microsoft官網查看解決辦法
http://support.microsoft.com/kb/945099/zh-tw

引用:
原帖由 ko192 於 2009-4-10 09:48 PM 發表 查看引用來源
佢話無法複製檔案 無法讀取來源檔案或(池)碟

頭左睇之前果2頁 試過關防毒都唔得....
IE問題:smile_41:
我用IE6 ,  IE7 都無問題
同唔得叫friend幫你down
再唔係用firefox down

引用:
原帖由 dc530 於 2009-4-10 11:11 PM 發表 查看引用來源

掂左....您的心機真係好好用

其實用CStarter 破左個30之後,再用ccracker...已經冇問題
好的好的:smile_40:

整好左呀, 唔該你呢

引用:
原帖由 chanyc0114 於 2009-4-10 07:13 PM 發表 查看引用來源

你唔可以用受限制戶口去做破解
建議你用返Administrator 呢個戶口黎做
我終於整好左, 真係要多謝你呢
好勁
Thanks

thanks............

thx!thx!thx!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆