上一頁下一頁
發新話題

我同老婆經歷 P.10 part 2

收藏  |  訂閱
106  46.9k

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-7-5 17:45 發表 查看引用來源
師兄豔福不淺。。。桑拿食過幾次人妻先

同女友人,人妻去桑拿,好多,不記得了
但在桑拿內攪嘢,只試過3次半,
這是人家的帖,在這説太多自己事,好似不太好。

part 2

老婆住個度佢有俾多條匙我,當係幫佢清潔屋又好,某程度我覺得係信任,
有次趁佢未收工上去屋企,幫佢掃地拖地,基本清潔,洗衫涼衫,
見到有幾套新既內衣,又透又喱士既bra同under,拎黎J左一陣,
打開垃圾桶諗住倒垃圾,見到幾個有精既condom,床則邊櫃桶仲搵到兩盒sagami,
我個陣已經硬硬地,一邊拎佢D bra黎J, 一邊睇av,
打左成個鍾忍住唔射,點知聽到開門聲,老婆入屋見到我,個刻我勁無面

引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-25 10:54 發表 查看引用來源
part 2

老婆住個度佢有俾多條匙我,當係幫佢清潔屋又好,某程度我覺得係信任,
見到有幾套新既內衣,又透又喱士既bra同under,拎黎J左一陣,
打開垃圾桶諗住倒垃 ...
咁有冇問老婆同邊個搞?

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2023-7-25 12:09 發表 查看引用來源

咁有冇問老婆同邊個搞?
上司

引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-25 12:21 發表 查看引用來源

上司
下次可以試3P

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2023-7-25 12:36 發表 查看引用來源

下次可以試3P
可以考慮下

引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-26 11:00 發表 查看引用來源

可以考慮下
等你報告

引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-25 10:54 發表 查看引用來源
part 2

打開垃圾桶諗住倒垃 ...
唔洗冇面既,反正都硬晒咪即時屌佢囉

引用:
原帖由 samuelbe 於 2023-7-26 20:44 發表 查看引用來源

唔洗冇面既,反正都硬晒咪即時屌佢囉
試多幾次俾佢撞正,就即刻扑佢

你老婆而家已經冇返屋企?佢有冇固定男朋友?你怕唔怕冇左個老婆?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆