上一頁下一頁
發新話題

我同老婆經歷 P.10 part 2

收藏  |  訂閱
106  46.9k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-7-4 07:32 發表 查看引用來源
保守老婆,自從失貞後就變得淫蕩,佢越淫蕩我就越想屌😆
一件污兩件穢, 到失左貞, 現在唔玩盡d, 留返幾時玩

引用:
原帖由 3P2Q 於 2023-7-4 11:55 發表 查看引用來源

一件污兩件穢, 到失左貞, 現在唔玩盡d, 留返幾時玩
既然老公默許, 加上已豁左出去比其他男人玩左, 無哂包袱, 仲唔出去品嘗各式各樣美食咩.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-4 12:50 發表 查看引用來源
既然老公默許, 加上已豁左出去比其他男人玩左, 無哂包袱, 仲唔出去品嘗各式各樣美食咩.
咁當然啦, 不過都應該係有選擇的去食

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-4 12:50 發表 查看引用來源
女人,就算老公許可,
自己都想揾佬玩下,
其實都不易。

好佬從可來丫?
自己生活圈的,不敢輕易出手,比人屌事小,比生活圈的人知,事大。
綱上識,吾知底细,比人拍片,点算?
最簡單去叫鸭囉。

自己係男人都咁話,其實自己都也看到啦,在香港成個男人市場,可比你看上眼的,10%,20%?

反過來说,女人看上的男,男又未必吼妳。

女人要找合適出軌對像也非易事。

樓主諗法正係好多男人諗法,相處耐左就已經冇激情、冇新鮮感,要經常搵嘢刺激,但比老婆搵對手就真係好危險,好容易出事,或者規定佢可以搵人,但唔可以有第二次。仲有,Ching 你有冇在場睇住佢哋搞?

引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-4 02:28 發表 查看引用來源
打呢篇野目的都係想抒發,入面有真實成份,大家可以當故事睇又得

老婆係我初戀,大家一齊左十幾年,而家佢都35歲,後生個陣大家仲有激情
試過早午晚一日3次,但係年紀愈大,我覺得無左種刺激感,或者係自己唔會好似後生個陣 ...
師兄可唔可以詳盡啲講整個過程出黎,而家佢跟左佢上司一齊?

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-7-4 13:28 發表 查看引用來源
樓主諗法正係好多男人諗法,相處耐左就已經冇激情、冇新鮮感,要經常搵嘢刺激,但比老婆搵對手就真係好危險,好容易出事,或者規定佢可以搵人,但唔可以有第二次。仲有,Ching 你有冇在場睇住佢哋搞? ...
其實所謂既規定同規矩都多餘😅
女人要變比男人更....
有經驗一定要知果種感覺。
如果其他人氹得佢開心,
返黎仲埋怨你咁悶....

引用:
原帖由 du9lee 於 2023-7-4 15:48 發表 查看引用來源

其實所謂既規定同規矩都多餘😅
女人要變比男人更....
有經驗一定要知果種感覺。
如果其他人氹得佢開心,
返黎仲埋怨你咁悶....
Ching 講得都啱,所以大家玩之前真係要諗清楚,
否則老婆都可能跟人走,就算唔係比咁多人食過,
將來後悔就已經返唔到轉頭。

引用:
原帖由 X_Power 於 2023-7-4 08:02 發表 查看引用來源
其實樓主可以寫完整故事出黎,一定好精彩
有時間可以寫

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-7-4 07:08 發表 查看引用來源
我都有此經驗,原來到左某個段落,感情激情都空白左,發覺老婆冇撚晒吸引力,但又唔知何解又發覺佢仍有男人吼佢,產生左某種推動力,推左隻衰婆比人屌,之後隻婆就冇左貞操觀念,我又有返d動力去屌隻西婆😅 ...
我就係咁,見到佢同第個人扑野,心情係有唔舒服,覺得好似俾人佔有左一樣野,但係又會令我對佢有返激情

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆