[原創] 上杉謙信好可愛呀~~

收藏  |  訂閱
17  7.4k

香姬的確可愛..但其他女角也不差
本人比較 支持ツイル

最愛上杉    真係好有氣質

香姬 個 全体防護 唔係特有技 - -   柴田 同 戰姬都有 = =
上杉招軍神  就特有技    明石風丸  招火?都係特有技  個位巫女名取都有巫女之嵐 都係特有技 :098:

引用:
原帖由 geminass4000 於 2006-12-22 01:41 PM 發表
最愛上杉    真係好有氣質

香姬 個 全体防護 唔係特有技 - -   柴田 同 戰姬都有 = =
上杉招軍神  就特有技    明石風丸  招火?都係特有技  個位巫女名取都有巫女之嵐 都係特有技 :098:
全体防護 係所有足輕人物都學到,
巫女之嵐唔係特技...雪姬,阿樹姬個D都有,只不過唔係所有巫女都學到
而明石風丸 個招係令火鉢入隊,攻擊力上升

引用:
原帖由 藍*~ 於 2006-12-22 01:47 PM 發表

全体防護 係所有足輕人物都學到,
巫女之嵐唔係特技...雪姬,阿樹姬個D都有,只不過唔係所有巫女都學到
而明石風丸 個招係令火鉢入隊,攻擊力上升
全体防護點解有時會失效?:026:

巫女之嵐果招都ok既,全體傷害30%。

我記得有種兵係無視盾咖,但唔得左咩兵,應該係果d魔法兵類^^"

我成日都捉唔到d勁人=.=

點解我滅左上杉
都收唔到上材謙信架???
佢好勁 我一定要收佢

引用:
原帖由 samho120 於 2006-12-22 05:34 PM 發表

全体防護點解有時會失效?:026:
全体防護有個%值,個個就係防護成功率,
有時90%都護唔到人,咁係完全正常
重有,當足輕打人既時候會自己取消防護

引用:
原帖由 singpksm 於 2006-12-22 06:17 PM 發表
點解我滅左上杉
都收唔到上材謙信架???
佢好勁 我一定要收佢
鼎政叛變後拖太耐會出現上杉被輪事件
咁就會死左
收唔到

前往最後回覆