戰國真殘酷XD(更新了)

收藏  |  訂閱
21  7.6k

戰國真殘酷XD(更新了)

謝謝大家的意見........群毆白虎後........又有新問題......自己打太慢.....魔軍終於出la...........怕比使徒秒女.....沒玩了

而且又唔知要d咩兵...........煩:026:

各位比d意見............

如果係你,你會點做??????

(p.s.如果有咩圖要睇可以問下)

可一玩下去..我的经验..
http://www.188channel.com/viewthread ... &extra=page%3D1
第十页...#147..所以讲最好有留几个弱国升级...
不过你要出战姬..连输三场先..如过吾系它会走..
土地只好之后再收番..输三场后好象久不久都用她出战.如果吾系她又走...真系一个烦人来个..

回覆 #2 ccboy 的帖子

謝謝大大的意見

(努力聽取其他玩家意見:025: )

引用:
原帖由 stephen1213 於 2006-12-21 11:08 PM 發表
謝謝大大的意見

(努力聽取其他玩家意見:025: )
我好弱架...给武田4连攻..主角我以升到攻7..防6.知6.速8..兵数13++..都输给骑马兵.29++..后悔若他..而且我吾系大大..叫名就好啦..ccboy

我開頭都係
跟住係咁升lv,仲有就係解放左d俘虜有機會俾樣item你
可以即升一個lv,我就係打晒d迷宮,再狂升主角好感度黎升lv
52lv就搞掂左本能寺
之後仲拎上杉~~~

唔使擔心,我一次打爆個時都用左130個回合,得5點(汗啊:096: )

谢谢大大分享。。。。。。。:027: :027: :027:

引用:
原帖由 sohawo 於 2006-12-22 09:53 AM 發表
我第34round打左本能寺算快嗎.....
冇改野情況下叫好快@@因為一RD先得2~4行動力,而且要過劇情
平均2~3RD先攻到一個城
最快都要35左右,34叫快

如果有改野,最快可以
10~15RD內,
一RD只可以攻一個城
就算用左自動攻城既道具最快都要10RD,因為要過劇情
同要入解封印既劇情(最多都只可以一RD解兩個)

引用:
原帖由 藍*~ 於 2006-12-22 12:55 PM 發表

冇改野情況下叫好快@@因為一RD先得2~4行動力,而且要過劇情
平均2~3RD先攻到一個城
最快都要35左右,34叫快

如果有改野,最快可以
10~15RD內,
一RD只可以攻一個城
就算用左自動攻城既道具最快都要10RD ...
XDDD
我第一次玩~
用左成60幾個回合才去到 魔軍果邊(仲未打 獨眼)

改野...就...睇改GE 情度啦
我改到最後係~一回合內可以做哂所有事件~
但同時有好多事件都會MISS 左~
佢指定有D 事件要過左 N個回合先會發生~

前往最後回覆