上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 奉還之淵(update 四十二章-全文完)

收藏  |  訂閱
212  64.6k

引用:
原帖由 taifong 於 2018-7-28 10:46 PM 發表 查看引用來源
Perfect, 好L正,請繼續
絕對會繼續

Netsee 兄寫得好正, Newton 真係男人木偶像

引用:
原帖由 jabichan 於 2018-7-29 01:12 AM 發表 查看引用來源
Netsee 兄寫得好正, Newton 真係男人木偶像
雖然佢係我創造出黎, 我都好羨慕佢:smile_35:

樓主,你要加快更新啦!唔好令粉絲失望

第二十一章.馴服

當日佢地喺律帥樓簽左協議書,幾日後Joan就收到一張傳真:你的姦殺令已經解除。Joan開始嘅時候有啲懷疑,張傳真會唔會係Newton傳過黎,後來發覺真係冇人再跟蹤佢,佢先肯定自己嘅威脅終於解除,安心履行份協議書。

喺間酒店開完記者會,Joan主動喺Newton耳邊問:「你對我重有冇興趣呀?」Newton望一望佢,點一點頭,兩個人就一齊上去同一間酒店嘅房,入左房之後Joan話:「呢排畀件事纏擾,冇晒心情搞嘢。」Newton話:「以後你有大把時間畀我糟質。」

Joan故意嘆一口氣:「我始終都係唔夠你鬥,你竟然連Thomas都攪得掂。」Newton自大噉話:「冇咩我係攪唔掂,特別係女人。」Joan邊講邊除衫:「我以前不顧一切,用盡手段都係為左向上爬,最後真係做到集團主席,又要終日擔驚受怕畀人殺。」

Newton邊睇佢除衫:「所以有句說話叫做塞翁失馬,焉知非福 ,你賣晒啲股份,可能係件好事。」到佢已經全身赤裸,Newton再話:「你瘦左喎,不過噉重好睇,塊臉都冇咁圓,條腰又幼左,但係對波一樣係咁大。」

Joan推測:「可能因為擔心之前件事啦。」Newton話:「噉咪反而益左你,唔使特登去減肥。」Joan緊張話:「要噉樣先瘦唔好搞我。」Newton講笑:「太遲,你已經除晒衫。」Joan嘴角含笑話:「噉你都要除褲。」跪低拉下佢兩條褲,再握住佢條撚要含,又奶佢個卵袋。

佢地兩個人開始床上搞嘢,Newton攤喺床上,Joan背住佢坐喺佢身上係噉䟴,一對波亦隨住佢不停噉䟴而同時抖動,Newton睇坐佢個閪套住自己條撚上上落落,有心要馴服佢,喺佢後面拍佢屁股:「䟴快啲...唔夠快...」

Joan䟴嘅時候一直呻吟:「呀...呀...」當Newton打佢屁股,佢雖然覺得痛,但係特別有快感,就努力䟴得更快,不過冇幾耐佢已經喘晒氣,覺得好攰想停下黎嘅時候,Newton又打佢屁股,仍然要佢繼續䟴:「唔準停,要䟴到我射左為止。」Joan唯有幾攰都繼續䟴,直至聽到Newton叫出宣洩嘅一聲。

Joan撒嬌:「你好衰架,打到我屁股好痛。」Newton話:「就係等你記住,如果唔聽話就會有噉嘅結果。」Joan好溫柔噉提出:「噉如果我聽晒你話,我想你幫我做多一件事,得唔得呀。」Newton以好奇嘅眼光望住佢...

Newton 真係勁👍🏼

引用:
原帖由 Rkslee 於 2018-8-2 10:48 AM 發表 查看引用來源
Newton 真係勁👍🏼
多謝讚賞:smile_35:

一手軟一手硬

引用:
原帖由 netsee 於 2018-7-29 02:09 AM 發表 查看引用來源

雖然佢係我創造出黎, 我都好羨慕佢:smile_35:
我以為newton就是師兄你本人:smile_34:

引用:
原帖由 jabichan 於 2018-8-3 03:51 PM 發表 查看引用來源

我以為newton就是師兄你本人:smile_34:
唔係, 不過各故事中嘅女主角就係真我識嘅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆