上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 奉還之淵(update 四十二章-全文完)

收藏  |  訂閱
212  64.6k

阿爸不在家被阿恆砌

阿恆不在家被阿爸砌

阿儒生活好「充實」喎

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-4-26 03:30 PM 發表 查看引用來源
阿爸不在家被阿恆砌

阿恆不在家被阿爸砌

阿儒生活好「充實」喎
分別係有一個被迫, 一個係自願

引用:
原帖由 netsee 於 2018-4-26 03:56 PM 發表 查看引用來源

分別係有一個被迫, 一個係自願
二十歲了,仲有得迫?

口裡説不,身體最誠實吧

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-4-26 06:17 PM 發表 查看引用來源

二十歲了,仲有得迫?

口裡説不,身體最誠實吧
你噉諗都得:smile_o01:

引用:
原帖由 netsee 於 2018-4-27 08:41 AM 發表 查看引用來源

你噉諗都得:smile_o01:
嚮成熟男人身上啟蒙,嚮小鮮肉身上改進,人生便完美了

第三章.阿儒的影響

阿儒過左二十一歲後嘅某一日,留低左一封信畀阿恆之後就走左,信中內容話佢憎恨阿恆嘅爸爸,但係又深愛阿恆,所以唔知點去面對佢地,只有選擇離去,阿恆嘅爸爸知道阿儒走左之後好嬲,喺客廳大鬧佢忘恩負義,唔顧佢嘅養育之情。

阿恆忍唔住反駁:「阿姊係畀你迫走架。」佢爸爸好惡問:「你講咩,我幾時迫走佢?」阿恆好狠噉話:「你幾年前強姦左阿姊,之後重一直搞佢,佢就係噉好憎你,先會決定走。」佢爸爸意不到想阿恆竟然會知道晒,不過仍然死撐:「但係我答應過會負責,將來娶佢做老婆架。」阿恆冷冷話:「你好無恥呀。」跟住轉身行返入房,從此之後好少再同佢爸爸講說話。

阿儒可以有能力離開佢地兩父子,係因為當佢爸爸知道自己患有絕症,只係得返幾個月命嘅時候,搵律師樓為佢託管一筆留畀阿儒遺產,直到阿儒到二十一歲為止,又喺臨死前先拜託阿恆嘅爸爸收養阿儒,等佢冇時間拒絕,亦好難拒絕。

阿恆嘅爸爸帶左阿儒返屋企之後,其實有懷疑過阿儒將來會承繼佢爸爸嘅遺產,不時試探佢口風,幸好佢爸爸有先見之明,為左防範阿恆嘅爸爸心懷不軌,冇將遺產嘅事講畀佢知,所以阿恆嘅爸爸點試阿儒都冇用,不過佢爸爸點都估唔到冇,阿恆嘅爸爸會侵犯阿儒。

就喺阿儒過左二十一歲生日嘅時候,收到律師樓打黎嘅電話,通知佢去辦理承繼遺產嘅手續,律師同佢處理好承繼遺產嘅手續之後,交左一封佢爸爸寫畀佢嘅信,信中除左一啲勉勵佢嘅說話之外,又囑咐佢領左遺產之後,要分一部份畀阿恆嘅爸爸嘅爸爸,當係報答佢。

阿儒領受左遺產之後,心中雖然有啲唔捨得阿恆,但係相對於佢爸爸對佢所做嘅一切,令佢第一時間諗到要離開呢個屋企,幾個月後,阿恆收到一封由佢寄黎嘅信,信中內容係講及自己已經喺外國安頓,亦祝願阿恆以後生活安好,唔好再嬲佢爸爸,重附有一張大額支票,要阿恆轉交畀佢爸爸,作為多年來照顧自己嘅酬勞,更表示以後互相再冇拖欠,阿恆睇完封信有好大感觸,跟手撕爛埋張支票。

二十年過後,阿恆已經成為一個三十幾歲,頗為俊朗又強壯嘅男人,佢爸爸亦已經六十幾歲,希望將間車行交畀佢接手打理,不過亦表示如果佢唔想接手,就會賣左間車行,將啲錢畀晒佢,等佢自己決定點用,阿恆明白爸爸心中內疚,想補償返畀佢,決定接手間車行,重有時自己揸一更的士,從而認識左一個經常接載女乘客,重互相發生左感情,拍拖一年後結婚。

不過阿恆嘅老婆係一個保守而且唔多喜歡做愛嘅女人,佢曾經要求過佢老婆好似以前阿儒噉,做愛之前先全身真空,佢老婆即刻拒絕,重鬧佢變態,佢忍唔住話返佢老婆:「噉唔係變態,係一種情趣。」佢老婆好嬲話:「我就冇情趣架嘞,你唔鐘意就唔好做。」

後來佢地雖然言歸於好,阿恆想要搞嘢嘅時候,佢老婆都用各種藉口黎拒絕,最後甚至連藉口都唔用,索性直接拒絕佢嘅性要求,不過阿恆都冇所謂,反正佢自己都唔想再搞個老婆,而且重有啲後悔同佢結婚,覺得佢一啲都比唔上阿儒。

有一日阿恆揸完一更的士,返車行準備交更,聽到幾個的士司機係度講緊叫雞嘅事,佢就話:「你班友一係有老婆,一係有女朋友,重要去叫雞?」其中一個中年司機笑笑口話:「食得住家飯多,都想間中出去食下嘢啦。」其他幾個的士司機都笑出聲。

其中一個司機又話:「依家黎左個大陸妹,我地試過都話好正。」跟住攞部手機出黎篤左幾下:「你睇過佢張相就知。」遞部手機畀阿恆睇,阿恆一望張相之後竟然呆左一下,原來相中個女人好似阿儒,個司機見佢一呆,以為佢都認同相中嘅女人好正:「佢服務好好架,你試過之後包你話正。」

過左幾日,阿恆喺車行收工之後唔想返屋企對住佢老婆,就去附近間餐廳食飯,期間有一個女人推門行入黎,阿恆一望就認得佢係的士司機嗰張相中嘅女人,而且真人比張相更似阿儒,不禁眼定定注視住佢,個女人都留意到阿恆望實佢,主動行埋阿恆張枱:「我可唔可以坐低?」阿恆微微一笑:「隨便啦。」

個女人一坐低,就以唔純正嘅廣東話自我介紹:「我叫阿花,喺四川黎左冇幾耐。」阿恆冇心聽佢介紹:「我係咪幾時都可以搵你架?」阿花聽佢噉問,即係已經知道自己係妓女:「係呀,如果你想,我依家都可以。」阿恆又話:「噉又唔使咁急,一齊食完嘢先啦。」

阿花帶阿恆去佢接客嘅地方然後問:「你想點玩呀?」阿恆諗起阿儒每次同佢搞嘢之前,都先全身真空,外面只係著住一條睡裙,就對阿花提出相同嘅要求,阿花一笑:「好,你坐下先,等我一陣。」行入間房冇幾耐出返黎,阿恆見佢只係著左一條睡裙,以前同阿儒搞嘢嘅片段好快喺腦中閃出黎,即刻起身過去抱住佢:「阿儒,我好掛住你呀。」

重有冇呢?好想繼續

引用:
原帖由 noah_poon 於 2018-5-2 01:20 PM 發表 查看引用來源
重有冇呢?好想繼續
有呀, 不過要遲少少:smile_o03:

阿懦阿花阿如花,,,,,41了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆